2777
2789
عنوان

چه بلایی سره زنه میارید اگه بفهمید ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 131 پست

عزیز دلم به شما حق می دهم چقدر حالت بد هست ولی اگر زندگیت رو دوست داری شوهرت رو بچه ات رو دوست داری بمون و بجنگ و برای جنگیدن نیاز به یک آدم کاربلد داری یادت بده وهمراهت باشه راهنماییت کنه خودت آروم کنه بهترین راه حل ها رو بهت بده برو یک روانشناس یا مشاور همه چیز رو بهش بگو و کمک بخواه باور کن من بهت اطمینان میدهم که کمکت میکنه در ضمن نماز اول وقت و هرروز سوره نور را یکبار بخوان که باعث میشه اهل خونه زنا نکنن و دنبال نامحرم نرن فقط باید هرروز تا همیشه بخونی یه خانمی میگفت شوهرم همش  دنبال نامحرم بوده از وقتی این سوره شروع کردم به خوندن حالا دقیق یادم نیست بعد چند ماه یا یکسال اومده و از من حلالیت خواسته و توبه کرده و درست شده شما هم توکل کن به خدا خودش و در ضمن داخل گوگل هست که هر مردی میل به زن دیگری دارد همسرش باید سوره مسد را بنویسد و همیشه همراه خودش داشته باشد و یک مورد دیگه اینکه شما که دلت شکسته هرروز روزی دوبار صبح و شب زیارت عاشورا بخون وبعدش دعای علقمه بخون دعای علقمه برای نابودی دشمن هست مطمئن باش امام حسین خودش که بهش متوسل میشی برای مشکلاتت، مشکلاتت خودش حل میکنه زیارت عاشورا معجزه می کنه به نیتت بخون و خودت ببین حتی طلسم دعای بد همه رو نابود میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم به شما حق می دهم چقدر حالت بد هست ولی اگر زندگیت رو دوست داری شوهرت رو بچه ات رو دوست داری ...

باور میکنی تا به امروز ۵۰ ملیون پول دعا و طلسم دادم پیش بهترین و مجربترین دعا نویسا رفتم ولی فایده ای بران نداشته 

جفتشون میزنن زیرش ولی من مطمئنم این زنه یه صنمی با شوهر من داره که خودشو تو دلش جا کرده

مشکل زندگی تو وقتی درست میشه که شوهرت رو مقصر بدونی نه اینکه فکر کنی یه آدم خیلی خوب و ساده‌ست که گول خورده.

شوهرت خودش تاحالا اومده بگه نه من نمیخوامش و این گولم زده و اینها؟

نه فقط میگه با ابروی زن مردم بازی نکن تهمت نزن زن آبروداریه و از این حرفا ازش دفاع میکنه خیلی

نه فقط میگه با ابروی زن مردم بازی نکن تهمت نزن زن آبروداریه و از این حرفا ازش دفاع میکنه خیلی

ببین الان ازت میخوام که به این فکر کنی که شوهرت برای زن و بچه و زندگیش اونقدر ارزش قائل نیست که جلوشون مظلوم نمایی کنه حتی. حتی نمیاد به دروغ بگه که نه این زنه بده و این دنبال منه. بعد تو میای از این آدم جلوی بقیه دفاع میکنی و کارش رو توجیه میکنی. درحالی که خودش حتی زحمت توجیه کردن کارش رو حاضر نیست بکشه.

ببین الان ازت میخوام که به این فکر کنی که شوهرت برای زن و بچه و زندگیش اونقدر ارزش قائل نیست که جلوش ...

ازش دفاع نمیکنم میدونم مقصره فقط اون زنم مقصره و باعث و بان ی این رفتار شوهرمه اگه از رو زمین محو بشه شوهر منم مثل ادم میشینه زندگیشو میکنه

ازش دفاع نمیکنم میدونم مقصره فقط اون زنم مقصره و باعث و بان ی این رفتار شوهرمه اگه از رو زمین محو بش ...

واقعا نه. باعث این رفتار شوهرت خودشه. این نشد یه مدت آدم میشه تا زن بعدی‌ای که نظرشو جلب کنه

واقعا نه. باعث این رفتار شوهرت خودشه. این نشد یه مدت آدم میشه تا زن بعدی‌ای که نظرشو جلب کنه

نه فکر نکنم آدم هولی نیست به خاطر شغلش اطرافش پره زنه هرزه و لا اوبالی نیست که بیفته دنبال زنها اینم مربوط به گذشتشه 

ببین عزیزم فقط یه چیز به شما بگم خیالت راحت کنم اون خانم اگر قصد ازدواج با همسرتون رو داشت تا به حال میتونست و چندین فرصت داشته چندین سال قبل که مجرد بود جواب رد داد بعد مرگ همسرش جواب رد داد من فکر میکنم اون هیچ احساسی به همسرتون نداره و علاقه همسرتون یکطرفه هست به اون خانم پس اگر می تونید به هرشکلی همسرتون ببرید پیش یک مشاور تا درمان بشه کمکش کن باصبر و خوبی و محبت من فکر میکنم روحش بیمار هست نیاز به درمان داره اول خودت برو پیش یک مشاور صحبتهات رو بکن بعد با مشورت مشاور همسرتون ببرید فقط صبور باشید فقط مشاورش خوب و کاربلد و باتجربه باشه