2777
2789
عنوان

چه بلایی سره زنه میارید اگه بفهمید ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 131 پست
خب اگه موقعیتش خوبه، تا میتونی خونه و زمین بنام خودت بزن پول بگیر طلا بخر پسنداز کن،تا ی فکری کنی چی ...

خودم شغل خوبی دارم حقوقم ماهی ۳۵ تومنه هم خونه دارم هم ماشین بابامم پولداره از نظر مالی چشمداشتی بهش ندارم

خودم شغل خوبی دارم حقوقم ماهی ۳۵ تومنه هم خونه دارم هم ماشین بابامم پولداره از نظر مالی چشمداشتی بهش ...

زنه هم نخ میده یا نه؟؟

دوست داری با شوهرت بمونی یا ن

اینارو بگی با توجه ب جوابت نظر میدیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنه هم نخ میده یا نه؟؟دوست داری با شوهرت بمونی یا ناینارو بگی با توجه ب جوابت نظر میدیم

نمیدونم نخ میده یا نه ؟میزنه زیرش و میگه حس شوهرت یکطرفه هست باور نمیکنم اگه نخ نمیده شوهر من مگه مریضه بیفته دنبالش اونم با این موقعیتی که داره

نمیدونم نخ میده یا نه ؟میزنه زیرش و میگه حس شوهرت یکطرفه هست باور نمیکنم اگه نخ نمیده شوهر من مگه مر ...

بهش بگو ابروت رو میبرم همجا میگم فلان زن ب شوهر من نخ میده،مراقب شوهراتون باشین 

شوهرت مجنونش ک نیست زنه اگه نمیخوادش میتونه دلسردش کنه

بهش بگو ابروت رو میبرم همجا میگم فلان زن ب شوهر من نخ میده،مراقب شوهراتون باشین شوهرت مجنونش ک نیست ...

اون زن نخ نمیده خودش گفته حس شوهرت یک طرفه هست اگه میخواستش که جواب رد تو خواستگاری بهش میداد مشاوره غلط نده عزیزم

ضمن اینکه اون زن نباشه یه زن دیگه. شوهرتو باید درست کنی.

شوهرم هرزه نیست که درستش کنم مرد سنگین و با وقاریه این زن قبلا نامزدش بوده و گویا عاشقش بوده که هنوز از یادش نرفته

هیچ فکر بدی تو سرم نیست فقط ارزومه اون زن بمیره تا شوهر من دلگرم به زندگی خودش بشه

ارزوی مرگ برای یه انسان خیلی بده ذهنتون رو روی زنرگی خودتون متمرکز کنید شاید با محبت بیشتر به جای این فکرها  همسرتون جذب شما میشدن 

ارزوی مرگ برای یه انسان خیلی بده ذهنتون رو روی زنرگی خودتون متمرکز کنید شاید با محبت بیشتر به جای ای ...

بازم شعار از یه عده خودتم جای من بودی نفرین نمیکردی زنه رو ؟