2777
2789
عنوان

نامزد کردم حالا هم محله ایمون ک نمیدونه پیام داده عکسس

| مشاهده متن کامل بحث + 12296 بازدید | 435 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره منم به چشم برادری از نامزدش خوشم اومد حس خوبی از پلیسه نگرفتم ولی نامزد اسی معلومه ادم خوش قلبیه

انگار از این آدم های لجباز و دعواییه که ته دلش چیزی نیست و دلسوزه😂🫠

🤍.
خیلی خوش قلبه ولی خیلیم اذیتم می‌کنه نامرد

هیچ انسانی خوب کامل نیست عزیزم همشون یه سرس خوبی و بدی با هم دارن ولی همین که خداروشکر موفقه و باهات مهربونه و داره تو این زمونه زحمت میکشه تلاش میکنه تا برات زندگی خوبی بسازه خودش خیلی ارزشمنده

ببین نیروانتظامی واقعا سخته و کارشونم زیاده

به خاطر شغلشون خیلی عصبی و پرخاشگر میشن

حقوقشونم خیلی کم هست الان فک کنم 12 13 تومن با اضافه کاری 3 سال خدمت

بیخیال ترین و اروم ترین ادمی که میشناختم رفت نیروانتظامی زیر و رو شد انقد تخت فشار بود

واااااای بخدا دقیقااااا 

خیلی دعواییه یعنی سر هیچ و پوچ با مردم جنگ می‌کنه 

ولی ته دلش صافه

واااااای بخدا دقیقااااا خیلی دعواییه یعنی سر هیچ و پوچ با مردم جنگ می‌کنه ولی ته دلش صافه

پس با یکم سیاست میتونی نرمش کنییییی

ماشالله خودتم خیلی نازی انشالله خوشبخت بشیییی

🤍.

اره من بر این باورم ذات ادما تو چهرشون خیلی تاثیر داره خود اسی یه دختر اروم و باوقاره از اونایی که ادم‌ کنارش حس خوبی داره نامزدشم معلومه شاید گاهی به زبون بخواد حرفی بزنه ولی ته دلش چیزی نیست

هیچ انسانی خوب کامل نیست عزیزم همشون یه سرس خوبی و بدی با هم دارن ولی همین که خداروشکر موفقه و باهات ...

خب مشکل منم همینه ک باهام مهربون نیست 

همش میگه دوست ندارم،نمیخوامت،دلم برات تنگ نمیشه 

بعدش که دعوامون میشه وسط دعوا میگه من فلان فلان شده انقد تورو دوست دارم شبو روز و میدوزم بهم بیام ببینمت یکم حالم خوب بشه اروم بشم و اینا 

نمی‌دونم کدوم حرفشو باور کنم