2777
2789
عنوان

تیکه موندن معده

157 بازدید | 24 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

کسی تجربه ی داشته که تیکه بمونه تو معدش چیکار کنم که رفع شه سه روزه کلافم کرده

عطاری قطره گاسترولیت معرفی کرد بهم کسی استفاده کرده؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت ترش کردنه؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
منظورت ترش کردنه؟

نه عزیزم سه روز پیش تند تند غذا خوردم بعدش معده درد گرفتم فاموتیدین خوردم چند بار فرقی نکرد بعد گفتن تیکه مونده انگار وسط معدم یه چیزی گیر کرده

نه عزیزم سه روز پیش تند تند غذا خوردم بعدش معده درد گرفتم فاموتیدین خوردم چند بار فرقی نکرد بعد گفتن ...

عزیزم چقدر بد 

عرق نعنا یا چهل گیاه نخوردی 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
عزیزم چقدر بد عرق نعنا یا چهل گیاه نخوردی

خوردم هیچکاری نمیکنن میگن باید برین پیش کسی ماساژ بده رد کنن تو خونه نمیذارن میگن عادت کرده میشی نمیدونم چیکار کنم گفتم شاید از این قطره کسی نتیجه گرفته

نوشابه گازدار و عرق نعنا را امتحان کن اگه خوب نشد ماساژ بده با روغن بادوم یا سیاهدونه ...اگه باز بهتر نشد ۵روز ناشتا پودر اس امپرازول بخور و بعد غذاهم دایمتیکون و اخر شب هم کلندیوم سی ...ولی فقط ۵روز ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خوردم هیچکاری نمیکنن میگن باید برین پیش کسی ماساژ بده رد کنن تو خونه نمیذارن میگن عادت کرده میشی نمی ...

الان درد داری عزیزم؟ یا ورم کرده؟