2777
2789
عنوان

چطور مثل این خانوم باکلاس کاریزماتیک باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما چی یادگرفتی؟

ببین یادگرفتن رفتارای خوب از بقیه اینطور نیست من بیام بتویسم چی یاد گرفتم شما بری عملیش کنی

نه اینطور نمیشه 

من قبل از اینکه برم اونجا خیلی متن خوندم بی فایدا بود 

درکل سعی کن موقع فیلم دیدن به ادمای باکلاس فیلم توجه کنی به رفتارای شیکشون 

یا بیرون که میری به مکالمه مشتریای شیک با فروشنده ها 

خیلی موقعیتا هست که میتونی ازشون یاد بگیری خلاصه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
ببین یادگرفتن رفتارای خوب از بقیه اینطور نیست من بیام بتویسم چی یاد گرفتم شما بری عملیش کنینه اینطور ...

درسته، ولی خب یسری چیزارو میشه گفت مثلا من چنتا چیز که فهمیدم 

مرتب بودن آراسته بودن پوشش

تمیز بودن کفشا

تمیز بودن دندون

شمرده حرف زدن

بدگویی دیگرانو نکردن که خیلی لول آدمو پایین میاره

خوشبو بودن

خودتحقیری نکردن مثلا که من چقد بدبختم ودست وپا چلفتی ام و... 

... 

دبگه چی 

درسته، ولی خب یسری چیزارو میشه گفت مثلا من چنتا چیز که فهمیدم مرتب بودن آراسته بودن پوششتمیز بودن کف ...

خب چیزی الان یادم نمیاد 

ولی مثلا امشب همینطور که داشتم اقای قاضیو نگاه میکردم توجه کردم به رفتاراشون 

و دیدم اینکه مثلا توی بحثی یا هرچی اجازه بدی طرف مقابلت کامل حرفشو بزنه و بعد تو حرفتو بزنی خیلی خیلی خوبه 

مثلا اوناییکه هی میپرن وسط حرف یکی ی حالت بیمار گونه نشون داده میشن اگر توجه کنی از دور

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
خب چیزی الان یادم نمیاد ولی مثلا امشب همینطور که داشتم اقای قاضیو نگاه میکردم توجه کردم به رفتاراشون ...

آره بعد تازه توجیه م میارن که اگه نگم یادم میره یااینکه میگن شکر میون کلامت، شکر میخام چیکار بزار حرفمو بزنم😅

آره بعد تازه توجیه م میارن که اگه نگم یادم میره یااینکه میگن شکر میون کلامت، شکر میخام چیکار بزار حر ...

اره دقیقا 

حالا توی مکالمه های عادی باز میزان بد بودن این حرکت کمتر با چشم میاد 

توی بحثو دعوا 

توجه کن به اون ادمی که با خونسردی نگاه میکنه به اونیکه داره جیغو داد میزنه و در اخرم اروم جوابشو میده/:

خیلیا این کاریزماتیک بودن تو وجودشونه

یسری کارها مثل همیشه اراسته بودن باعث باکلاسی میشه

آراسته منظورم هفت کیلو آرایش نیست یعنی مثلا صورتش پر از مو نباشه،ابروهای مرتبی داشته باشه،دندوناش تمیز باشه،مو باید مرتب باشه،بوی عطر و ادکلنش حس بشه،لباس تمیز و اتوکشیده بپوشه

بنظرم خانمهایی که کار ها و عمل زیبایی رو درحدی کلا چهرشون از چهره انسان عادی دور میشه،انجام میدن واقعا باکلاس نیستن

بهتره همه چیز در حد نچرال باشه و از عمل و فیلرهای زیاد دوری کنی.مثل لبهای خیلی بزرگ واقعااا زشته و به خیلیا نمیاد.سعی کن اینجور کارهارو نچرال انجام بدی

رفتار میتونه خیلییی روی باکلاس بودن تاثیر بذاره.مثلا یه خانم هرچقدر زیبا و با لباس های مارک وقتی ادبیات کوچه بازاری و لاتی داره باکلاس دیده نمیشه.متشخص بودن خیلی مهمه.مدل خندیدن مهمه(اگه میخوای باکلاس باشه خواهشا مدل هیولا نخند😂💖).بطور کلی افرادی که درباره هر موضوعی نظر میدن و ادعای عقل کل بودن دارن باکلاس نیستن.وقتی از یه موضوع صحبت کن که درموردش اطلاعات داری(البته وقتی بحث تخصصیه)

افراد باکلاس خیلی اهل پز دادن الکی وخودبرتر بینی نیستن

سعی کن اجتماعی باشی و منزوی نباشی

من حرفم اینه چجور یه شخصیت جذاب داشته باشیم

خب تعریفت از این و جزئیاتشو بگو شاید کمکی ازمون بر اومد

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال