2777
2789

شوهرم اینقدر رو پسرم داره فشار میاره که دیگه کل کتاب رو حفظ شده میگه این باید رشته تجربی بیاره معادل هفتم شد 18 معادل هشتم شد 19 اما پسرم ديشب خیلی حالش بد شد شوهرم خیلی داره فشار میاره الان نهم واقعا نمیدونم چکار کنم پسرم داره فقط میخونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تبریک میگم حکم افسردگی و ناامیدی و درنهایت نابودی پسرتونو دارید امضا میکنید👏👏👏

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

با معدل رند ۲۰ با اصرار پدر و مادرم رفتم تجربی سلامت روانیم که نابود شد سلامت جسمیم نابود شد سهمیه ها فرصت قبولی نمی‌دن پدر و مادرم میگن اگه برمیگشتیم عقب می‌گفتیم برو ریاضی فیزیک 

تو رو خدا این ظلم رو در حق بچه تون نکنید تجربی هیچی نیست هیچی 

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

بهترین کارمیکنه

بچش قاطی پسرای خراب نمیشه

وفتش روی درس میزاره نتیجه عالی میگیره

فقط به شوهرت بگو بین فشار اوردن ها خودش مثلا ببرش فوتبال

ببره گردش بیرون شهر 

برای نمرات خوب بهش پاداش بدین

اینجوری دل زده هم نمیشه

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
بهترین کارمیکنهبچش قاطی پسرای خراب نمیشهوفتش روی درس میزاره نتیجه عالی میگیرهفقط به شوهرت بگو بین فش ...

چ ربطی داره؟

اتفاقا تو مدرسه ما خراب ترینا تجربی ان

از کی تا حالا رشته خوبی و بدیو مشخص میکنه؟

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بهترین کارمیکنهبچش قاطی پسرای خراب نمیشهوفتش روی درس میزاره نتیجه عالی میگیرهفقط به شوهرت بگو بین فش ...

رشته های علوم پزشکی رو از نزدیک دیدید که به هر کی جز تجربی انگ خرابی میزنید؟

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)