2777
2789

سلام بچه ها تروخدا میشه دلداریم بدین،۳تا بچه کوچولو وخوشگل  دارم ولی حالم از زندگیم بهم میخوره ازشوهرم بدم میاد ازهمه چیز خسته شدم ۱۰سال پیش باهاش ازدواج کردم اومدم غربت بهترین خواستگارامو رد کردم حتی یکی بود میمرد برام گذاشتمش کنار الان شنیدم چقدر موقعیت بالایی داره  پسش زدم برای یه ادمی که فقط خودشو دوست داره وابستگی شدید به خانوادش داره اصلا منو نمیدید منم مثل خودش شدم کنارخانوادش توشهری که ازش متنفرم صب تا شب توخونه بعدشوهرم شبا با دوستاشه وقت ازاد هم با خانوادش یعنی منو بچه هام هیچ جایی تو برنامه هاش نداریم همش میگم کاش بمیرم برگردم شهرخودم بنظرتون ازدواج قسمته همش میگم خدایا چرا این شد سرنوشتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد سه تا بچه یه این نتیجه رسیدی عزیزم؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

توکل کن ب خدا منم خیلی دلم از شوهرم گرفته خیلی ناراحتم کرده و اصلا هم براش مهم نبود ک حتی ی معذرت خواهی کنه وقتی یادم میوفته ک باهام چیکارکرد قلبم میشکنه اشکام سرازیر میشه همیش میگم خدایا چرا من؟

وجدانا این سه تا رو بزرگ کن خواهر من به این چیزا دیگه حالا فکر نکن 

تواین وانفسا که هرکس به فکر پیشرفت بچه خودشه با این پدر بی مسئولیت شما حداقل به فکرشون باش 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
بعد سه تا بچه یه این نتیجه رسیدی عزیزم؟

چرا هر کی میگه بچه دارم این حرفو میزنید من دوتای اولی پشت سرهم بودن شوهرم خوب بود اون موقع کم کم بد شد اخری هم ناخواسته بود که فهمیدم خیانت میکنه البته در حد چت 

وجدانا این سه تا رو بزرگ کن خواهر من به این چیزا دیگه حالا فکر نکن تواین وانفسا که هرکس به فکر پیشرف ...

خستم خواهر خسته وتنها،نمیخوام تعریف کنم ولی هم چهره ی زیبایی دارم هم ارشد حقوق وقتی میرم بیرون میگن کجایی هستی بهت نمیخوره اینجایی باشی حقم این نبود که این بشه روزگارم خیلی سخته تنها باشی ولی هیچکسی رو نداشته باشی بری پیشش حتی خانوادت 

چرا هر کی میگه بچه دارم این حرفو میزنید من دوتای اولی پشت سرهم بودن شوهرم خوب بود اون موقع کم کم بد ...

چون توی ۱۰ سال ۳ تا بچه زیاده، اونم مردای الان که نامرد شدن، باید هفت، هشت سال اول با اون مرده زندگی کرد بعد به فکر بچه افتاد، دیگه نمیتونی جدا بشی باید با سیاست و صبر و تحمل درستش کنی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
الان همسرت را با خواستگار ده سال پیش مقایسه می‌کنی خیلی اشتباه هست. بگو من و بچه ها نیاز به تفریح دا ...

اخه دلم میسوزه که کسی بود جونشو برام میداد به خاطر بد دلی ولش کردم گیر یه ادم مزخرف افتادم چند ماهه شب وروزم گریس هزار بارگفتم نمیفهمه منم رهاش کردم‌