2777
2789
عنوان

بدی های گوشی ایفون میگین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 121 پست
چون کلا انگلیسیه اگه انگلیسیت خوب نباشه هیچوقت جزییاتشو یاد نمیگیری من خودم خیلی به همه چیه گوشی ور ...

منی که ایفون ندارم زبان گوشیمو از اول انگلیسی گذاشتم و زبان خاصی لازم نیست بلد باشی اگه آدم همون زبان مدرسه رو خونده باشه بخدا سخت نیست😂

غصه نخور درست میشه.
من از قدیم آیفون داشتم هیچوقت برای داشتن برنامه ای اذیت نشدماصلا سامسونگ نمیتونم تحمل کنم حقیقتا

واقعا اذیت نمیشی؟؟؟؟؟ خدایی من الان دوتا گوشی دارم با این اندروید اکثر کارامو پیش میبرم اون آنتن ندارع مهمترین رومخیش هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا که بدی نداره

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

لوکس؟ گذشت دورانی که ایفون لوکس بودالان ایفون ۷۰ ۸۰ تومنی فقط ۳ سال دووم میاره و بعدش باید مدل جدید ...

بله چون شرکت اپل برند مطرح دنیاست عزیزم و فقط گوشی های با کیفیت و پرچم دار میزنه

ولی سامسونگ گوشی های رده پایین هم میزنه

الان همسر من سیزده پرومکس داره کیفیت مثل روز اول 

کی گفته سه ساله باید انداخت دور😐😐😐

سامسونگ افت کیفیت شدید داره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من از قدیم آیفون داشتم هیچوقت برای داشتن برنامه ای اذیت نشدماصلا سامسونگ نمیتونم تحمل کنم حقیقتا

خب سلیقه ای هست دیگه 

نمیشه گفت سامسونگ خوب نیست 

چون پرچمدار هاشون واقعا در یک حدن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

واقعا اذیت نمیشی؟؟؟؟؟ خدایی من الان دوتا گوشی دارم با این اندروید اکثر کارامو پیش میبرم اون آنتن ندا ...

نه اصلا

خب گوشی من سیزده تا رجیستر نمیشد عوض نمیکردم

الان ۱۶ میگیرم برای همین مشکل آنتن نداشتم

برنامه ایرانی مورد نیازم نسخه وب دارم تو گوشیم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
دقیقا شاهکار

چنده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
الان ۸۰ درصد ایران ایفون می‌خرن برای با کلاس بودنشمگه بیرون نمیرین ندیدین

شایدم مثل من برای کیفیت میخرن عزیزم

ما خودمون هممون داریم برای کی بخوایم کلاس بزاریم مثلا🤣

خب سلیقه ای هست دیگه نمیشه گفت سامسونگ خوب نیست چون پرچمدار هاشون واقعا در یک حدن

بله کاملا سلیقه ای هست

واقعا بگیم آیفون خوب نیست هم خیلی خنده داره😁

بله چون شرکت اپل برند مطرح دنیاست عزیزم و فقط گوشی های با کیفیت و پرچم دار میزنهولی سامسونگ گوشی های ...

وات د فاز؟ سامسونگ از تلویزیون تا یخچال بهترین و اورجینال ترین کیفیت هستن

گوشی سامسونگ سطح پایینِ ۵ ۱۰ تومنی نگفتم عزیز دل! 

بعدشم اگه سامسونگ گوشی میان رده نمیزد ملت چجوری از اینستاگرام و واتساپ و.. استفاده میکردن؟ چجوری کلاس آنلاین میرفتن؟ چجوری میتونستن گوشی داشته باشن.

خارج از ایران با پول سه چهار ماه کارگری میشه ایفون پرومکس نقد خرید 

اینجا ایرانه و مردم با قسط ایفون می‌خرن که ثابت کنن پولدار و باکلاسن

گوشی خودم ۹۰ میلیونه و بهترین کیفیت و دوربین رو داره ازش خیلی راضیم و راحت اپ های مختلفی رو استفاده میکنم 

هرکس سلیقه ای داره و وسعی داره

الان ایفون ۲۰ ۳۰ تومنی خوبه یا سامسونگ ۸۰ ۹۰ میلیونی؟

صدرصد سامسونگ 

غصه نخور درست میشه.
بله کاملا سلیقه ای هستواقعا بگیم آیفون خوب نیست هم خیلی خنده داره😁

کسی نمیگه خوب نیست هر گوشی برای خودش ایرادت ریز خودشم داره

وگرنه جفتشون برند های معروف و محبوبی هستن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

وات د فاز؟ سامسونگ از تلویزیون تا یخچال بهترین و اورجینال ترین کیفیت هستنگوشی سامسونگ سطح پایینِ ۵ ۱ ...

من خیلی قدیما گوشی میان رده سامسونگ رو هم داشتم واقعا میان ردش هم خوبه