2777
2789
عنوان

بدی های گوشی ایفون میگین🤔

1225 بازدید | 121 پست

بین ایفون و سامسونگ موندم نمیدونم 

خیلیا میگن اولش کار باهاش سخته

و گوشی خوبی نیس نمیدونم دیگه

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باتری لعنتیش 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

آیفون همه جای دنیا جزو گوشی های عالی هست

فقط تو و ایران و اونایی که ندارن ازش راضی نیستن😁

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

اگه ف ی ل ت ر ی ن گ اوکی بشه آیفون خوبه ولی الآن با اوضاع فعلی کسایی که آیفون دارن خیلی از اپلیکیشن ها رو نمیتونن دانلود کنن و دو تا گوشی دارن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

منو فارسی

موبایل بانک

برنامه های ایرانی اونهایی که تراکنش داخلی دارن

بی فایده بودن نصف قابلیت ها تو ایران

از یه طرف تحریم از یه طرف فیلت‌ر

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔