2777
2789
عنوان

بدی های گوشی ایفون میگین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 121 پست

چون کلا انگلیسیه اگه انگلیسیت خوب نباشه هیچوقت جزییاتشو یاد نمیگیری من خودم خیلی به همه چیه گوشی ور میرم ولی اینو نمیتونم 

رو مخ ترین مشکلش اینه شماره میگیری صداش در میاد و نمیشه بیصدا کنی دکمه های شماره گیر رو این گزینه رو نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آیفون همه جای دنیا جزو گوشی های عالی هستفقط تو و ایران و اونایی که ندارن ازش راضی نیستن😁

😂😂

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

برنامه های ایرانی باید سیب اپ بخری ، باطریش پایین میاد سرویس میشی ، گاها الکی یجوری نت میخوره داتا رو روشن میکنی تمومه ، اگرم ادیت کنی با آپدیت باطری میاد پایین ، سریع پشتش داغ میاد ، حجم عکس و فیلم ک با دوربین میگیری سه برابره سامسنگه ، معمولا شارژرش نسبت ب سامسونگ زودتر خراب میشه ولی لامصب کلاس داره .😑😑😑

اتفاقا اصلا عالی نیست بخصوص باتریش احتمالا گوشی عالی ندیدین S24 حرف اولو میزنه

در مقایسه با ۱۶ پرومکس؟😁

آیفون هم گوشی عالی از نظر کیفیت هست هم برند 

کلا جزو کالاهای لوکس هست همیشه

سامسونگ چیه بابا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
آیفون همه جای دنیا جزو گوشی های عالی هستفقط تو و ایران و اونایی که ندارن ازش راضی نیستن😁

من میتونم بخرمش و توان خریدشم دارم 

ولی ترجیح دادم سامسونگ بخرم 

چون باهاش راحت ترم و میشه همه برنامه هارو توش نصب کرد 

دیگه اذیت نمیشی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

چون کلا انگلیسیه اگه انگلیسیت خوب نباشه هیچوقت جزییاتشو یاد نمیگیری من خودم خیلی به همه چیه گوشی ور ...

مال من بی صداست عزیزم

بستگی به پارت نامبر گوشیت داره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
در مقایسه با ۱۶ پرومکس؟😁آیفون هم گوشی عالی از نظر کیفیت هست هم برند کلا جزو کالاهای لوکس هست همیشهس ...

لوکس؟ گذشت دورانی که ایفون لوکس بود

الان ایفون ۷۰ ۸۰ تومنی فقط ۳ سال دووم میاره و بعدش باید مدل جدید بخری همه که پولدار نیستن

الان گوشی سامسونگ ۹۰ میلیونی من لوکس نیست ایفون لوکسه؟😂😂

کالاهای لوکس..

غصه نخور درست میشه.
من میتونم بخرمش و توان خریدشم دارم ولی ترجیح دادم سامسونگ بخرم چون باهاش راحت ترم و میشه همه برنامه ...

من از قدیم آیفون داشتم هیچوقت برای داشتن برنامه ای اذیت نشدم

اصلا سامسونگ نمیتونم تحمل کنم حقیقتا

آیفون دارم و راضیم زیاااااد اصلا هنگ نمیکنه حجمش هیچوقت پر نمیشه من بدی ندیدم با اینکه سالها سامسونگ داشتم و گارد شدیذی به آیفون داشتم ولی سه ساله فهمیدم هرگز قابل مقایسه نیستن