2777
2789
عنوان

خیانت

2236 بازدید | 88 پست

بچه هایکیو بالا حالم خوب نیس.من مامان بابا فوت کردن ی پسر دوست داشتم  دوراز چشم خانوادش عقدم بست الان بعداز هشت سال خدایه پسر بهم داره الان س سالشه.پریروز من رفتم بیرون قراربود بیاد دنبال دی م هی زنگ میزنه  ادرس عوض میکنی یهو چشمم افتاد دختره دارتعقیبم میکنه درجافهمیدم اخه دختره همکارش هسته یک ساعت منو توخیابون گذاشت بعد امددنبالم گفت اگرمیدیدمون میرفته ب خانواده میگفته

بعدمن مدرسه بزرگ سالان درس میخونم شانسم امتحان داشتم رفتم امتحان بدم یهوخواهردختره اما جلو برگشت گفت توبافلانی رابطه ای داری  گفتم نه نمیشناسم بعد گفت اره ک نامزد خواهره منه من ک میدونم تو چسبیدی ب پسره ولش کن ج ن د ه تاامدم بحرفم گذاشت رفت حالم بده چکارکنم اخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم یعنی شوهرت رفته با یکی دیگه نامزد کرده ؟؟ خیلی پسته برو به خانواده آش بگو به خودش خم بگو میرم ...

دقیقا اره  دلم گرفته میترسم برم ب خانوادش بگم برم ازم بگیره طلاقم بده  دلم خونه