2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب وقتی میگی پدر بچه هاته پس اونا رو تومحیط سمی بزرگ نکن آرامش داشته باش اصن فک کن میاد مسافر خونه غ ...

نه خواهش میکنم راحت باش 

آره همین فکرو میکنم انگار حمال ماس 😂

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
خب اونا که نمیتونن مدام مواظب من باشن

مواطب بودن که نه ، منطورم اینه دلگرم باشی به اینکه مثلا فلان خواهر یا برادر یا عمو خونش ته این کوچهایه که خونه ی منه که در مواقع لزوم بهش دسترسی راحتتر باشه

من به خدا با سی سال سن هنو وقتی مامانم با بابام حتی با هم سر سنگینن حالم بد میش دوس دارم زودتر بیام خونه تورو خدا بچه ها گناه دارن خاطره ها فراموش نمیشن تو ذهن بچه ها میمونه

من چی بگم اخه🥲ادما باهم متفاوتن من برای خودم بخوام بگم من کلا ادمی هستم که همین الانش که مجردمم مقد ...

آفرررین بهت واقعاااا کاش این دوراندیشی رو منم تو دوره مجردیم داشتم الان بدردم میخورد

اخه از بس داستان های ترسناک شنیدم وحشت دارم البنته نه برا خودم برا دخترم

برای زمانیکه جدا بشی اینارو نمیگما 

کلا میگم نترس از چیزی

اون داستانای ترسناک هم که یهو به گوش همه میرسن 

هزار تا چیز پشتشون بوده که تو فقط خلاصه ای ازشو میفهمی

نرو دنبال اونطور داستانا اصلا

مغز خودتو خراب میکنی

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
من به خدا با سی سال سن هنو وقتی مامانم با بابام حتی با هم سر سنگینن حالم بد میش دوس دارم زودتر بیام ...

چیکار کنم یعنی 

جو خونمون خیلی غم زده و داغونه و متشنج

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
آفرررین بهت واقعاااا کاش این دوراندیشی رو منم تو دوره مجردیم داشتم الان بدردم میخورد

من دیگه خیلی دور اندیشم 

مثلا از الان برنامه چیدم به طرف مقابلم بگم من مراسم ازدواج نمیخوام به جای اون هزینه خونه رو بزن به نامم 😂😂

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/: