2777
2789
نه عزیزم میگم هر کدوم سرگرم زندگی خودمونیم خواهر شوهرام هم سرگرم زندگی خودشون کلا دخالت تو زندگی هم ...

خدا رحمتش کنه خداروشکر که آروم هست جو خانواده همسر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم در گذشته جاری ها نسبت به  هم  بدتر بودن.

الان خیلی بهتر شده هر کی بفکر زندگیشه.

منو جاریمم هر کدوم تک دختریم..خداروشکر خیلی احترام همدیگرو داریم.خیلی بگم صمیمی باشیم نه اما بد همو هم نمیخایم برای پیشرفت همدیگه خوشحال میشیم😍

به نظرم در گذشته جاری ها نسبت به هم بدتر بودن.الان خیلی بهتر شده هر کی بفکر زندگیشه.منو جاریمم هر ...

چقد مهربون و خانومی چقد قلبت بزرگه خدا دوستت داره مطمعنم 

نمیخام اینجور جاری جاری پایه خوبه

اره فقط من وجاری کوچیکه خوبیم اون دوتا پیش هم میشنم فقط کلاس فیس و افاده بهم میان ولی من و مریم نداریم حساب کن ی مدت شوهرم رفت ی ماموریت طولانی من رفتم خونه پدر شوهرم بچه نداشتم در این حد تو‌ی ظرف غذا می‌خوردیم تا الان نه سال میگذره هنوز صمیم داریم 

اره فقط من وجاری کوچیکه خوبیم اون دوتا پیش هم میشنم فقط کلاس فیس و افاده بهم میان ولی من و مریم ندار ...

اخی انشالله همیشه کنار هم و‌خانواده همسر خوش باشی عزیزم چقد خوبه این پیامارو میخونم خوشحالم

من به شخص احساس خاصی نسبت بهشون ندارم 

چون یکی از جاریام از بدو ورود به خانواده همسرم، رقابت رو با من شروع کردن چون من عروس بزرگتر بودم و اون صمیمیتی که بین منو خانواده همسرم بود باعث ایجاد حسادت تو ایشون شد 

جاری کوچکتر هم هنوز جوان و خام هستن اگه حرفی بزنن به دل نمیگیرم هرچند تا حالا چیز بدی از ایشون ندیدم و همیشه با احترام با من برخورد کردن و من هم احترام متقابل نسبت بهشون دارم  

[QUOTE=365556536] من به شخص احساس خاصی نسبت بهشون ندارم چون یکی از جاریام از بدو ورود به خانواده همسرم، رقابت رو با من ...

من زنداداش اولم خیلی خانومه انکار جزوی  از ماست حس کردن قشنگ شماررو🥰

[QUOTE=365556536] من به شخص احساس خاصی نسبت بهشون ندارم چون یکی از جاریام از بدو ورود به خانواده همس ...

بله خدا حفظشون کنه ، همیشه همینطور صمیمی بمونید

نمیدونم علت چیه که عروسهای بزرگ خودشون رو عضوی از اون خانواده میبینن ولی عروسهای بعدی یه گارد خاصی رو نسبت به خانواده همسرشون از اول میگیرن 

البته این جملهم رو نمیشه به همه نسبت داد ومن صرفا بر اساس اون چیزهایی که اطرافم مشاهده کردم گفتم 

بله خدا حفظشون کنه ، همیشه همینطور صمیمی بمونید نمیدونم علت چیه که عروسهای بزرگ خودشون رو عضوی از او ...

یچیزی هست که هرچی دهه ها میره بالا محبت عاطفه احترام ادب کمتر میشه متاسفانه شاید بخاطر همونه 

مرسی گلم خدا ترو حفظ کنه مهربون

یچیزی هست که هرچی دهه ها میره بالا محبت عاطفه احترام ادب کمتر میشه متاسفانه شاید بخاطر همونه مرسی گل ...

درسته عزیزم 

البته ما خودمون باید خوب باشیم تا طرف مقابل هم خوب 

باشه 

جوانان الان بیش از حد حساسن، مهروعطوفتشون کمتر واین باعث ایجاد مشکل تو زندگیهاست 

ممنون عزیزم