2777
2789
عنوان

خوردن جلوی زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 127 پست
عزیز من بارداری اول دیابتی شدم از هفته ۷قند مصنوعی بسیاری از انواع قند طبیعی کربوهیدرات مثل برنج نون ...

چیزی که براتون ضرر داشته دیگه نباید مصرف میکردید بقیه هم نمیتونستن نخورن بدنشون نیاز داشته. 

اخه باردار بودم هوس کردم گلم چراحالیت نیس❔اصلا تعارف نکرد فرۻ کن من تو اتاقشون نشسته بودم میوه ...

عزیزم اینجا همه خانم نیستن ظاهراً و همه هم این میزان درک رو ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم منظورم اصلا شما نبودیدحتی گفتم که ما خانوادگی خیلییی هواسمون به زن باردار هست و صددرصد اگر زن ...

ممنون از درکتون، اونم شاید واقعا مشکل دیگه ای داره که اینجوری میکنه، وگرنه دعوا درست کردن نداره یا انتظار داشته باشه از ظرف غذای خالی

متاسفم بخاطر درک پایینتون، و قضاوت کردنتون، یه سوال ساده پرسیدم اما بهم حمله کردید، برای خودم هم متا ...

چرا توهین میکنی اصلا همینکه شروع کردی قضلوت و توهین کردن متوجه شدم اتفاقا شما فاقد درک هستین 

من شعورم میرسه حامله ک میشم خودم بچه نشم چشمم بدست اینو اون باشه بقیه دینی به گردن من ندارن 

شوهر ی زن حامله وظیفشه هرچیزی زنش هوس کرد یا دوست داشت براش بخره درغیر اینصورت چرا بچه دار میشن؟ مگ اونشبی منو شوهرم تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم از اطرافیان پرسیدیم ک حالا وظیفه داشته باشن نگران خورد و خوراکشون جولو چشم ما باشن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چرا توهین میکنی اصلا همینکه شروع کردی قضلوت و توهین کردن متوجه شدم اتفاقا شما فاقد درک هستین من شعور ...

من توهین کردم؟ من هیچ توهینی نکردم شما با جوابتون به من هم توهین کردید هم قضاوتم کردید! لال و قطع نخاع! 

من اصلا اصلا کسی رو قضاوت نمیکنم، چشمم به دست هیچ بنی بشری نیست بچه هم نیستم که از عالم  و آدم انتظار داشته باشم! حتی اگه چیزی هوس کردم خودم درست کردم به مادرم هم زحمت ندادم، ولی خودش زحمت می‌کشه گاهی برام غذا میاره ، نمی‌خواستم بگم کی بوده اما قابل توجه شما که هم قضاوتم کردید هم تا تونستید بهم توهین کردید! اون چیزی که خورده شده اون لحظه فقط توسط همسر من خورده شد خونه مادرش و مادرش براش آورد! و قبلا اگه میآورد براش همچین چیزی حتما به من تعارف میکرد! از مادر شوهرم یکم ناراحت شدم چون آدم بدی نیست و ازش انتظار نداشتم اما!  اگه یه درصد از مادرش ناراحت شده باشم ۹۹ درصد از شوهرم ناراحت شدم چون همیشه براش توضیح دادم در مورد بارداری ویار و درک کرده، همسر من یسری اخلاق هایی داره مثلا بدون من هیچی نمیخوره حتی وقتی باردار نبودم، اگه مثلا یه توک پا می‌رفت خونه مادرش بهش چیزی تعارف میکردن یا یکم میخورد بقیه شو برا من می‌آورد یا اگه مثلا غذا بود و نمی‌خورد چون مادرش بود براش می‌ریخت تو ظرف که بیاره خونه! منم دقیقا شبیه همسرم هستم و بدون اون چیزی نمی‌خورم، من که اومدم خونه درست کردم خوردم، همسرم گفت چیکار می‌کنی داری چی درست میکنی گفتم هیچی سوالشو تکرار کرد دیگه گفتم، بدو اومد گفت خیلی.... برای چی نگفتی دلت خواسته، کلی برام متاسف شد منم گفتم تو باید درکت می‌رسید چون همیشه برات توضیح دادم در موردش که چیزی میخوری تعارف کنی اگه جلوی بقیه بود، با تعارف زدن هم بهم توجه میکنی هم احترام میذاری بحث فقط خوردن نیست، دیگه چقدر توضیح بدم برات.

گفت خیلی ناراحت شدم اما تقصیر خودت بوده باید بهم اشاره میکردی یجوری بهم میگفتی بهت بدم یا اصلا چرا نرفتی خودت برداری بخوری گفتم نمیتونم برم تو یخچالشون و دوست داشتم مادرت یا خودت بیشتر خودت بهم تعارف کنی، مگه شکموم که بدون تعارف برم بخورم؟ گفتم من نزدیکت بودم منتظر موندم بهم بدی، اما انگار نه انگار بر خلاف همیشه بودی، فلانی پیشت نشسته بود نمیتونستم جلوش بهت بگم به منم بده دوست داشتم خودت بهم تعارف کنی! و همش بهم میگفت اشتباه کردی که نگفتی تو باید میگفتی من از کجا بدونم تو خونه نداریم گفتم چند بار خواستی بهت گفتم نداریم، من بچه نیستم که از عالم و آدم انتظار داشته باشم یا چشم به دست کسی باشه! 

قابل توجه شما من انتظارم فقط و فقط از همسرم هست، وگرنه خانواده ها مخصوصا خانواده خودم آنقدر مراعات میکنن که دیگه خنده م میگیره.

من توهین کردم؟ من هیچ توهینی نکردم شما با جوابتون به من هم توهین کردید هم قضاوتم کردید! لال و قطع نخ ...

چ طولانی عزیزم نوشتی دستت خستع میشع ساعت ۲ شب کی اینهمه میخونه؟ شب بخیر

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چ طولانی عزیزم نوشتی دستت خستع میشع ساعت ۲ شب کی اینهمه میخونه؟ شب بخیر

من دستم خسته نمیشه دستم تنده، برا شما نوشتم که بدونید توهین به چی میگن و بدونید من اون چیزی که توصیف کردید نیستم! البته مهم هم نیست میخواهید بدونید ندونید بخونید نخونید، من شما رو نمی‌شناسم، امروز که از حرفاتون ناراحت بشم فردا یادم می‌ره چون ارتباطی با شما ندارم و برام مهم نیست! شب خوش

ممنون عزیزم بخاطر درک بالاتون، اومدم اینجا یه سوال پرسیدم، چیکم حالم خوب بشه بعضیا آنچنان بهم حمله ک ...

عزیزم الان هورمونات بهم ریختس خیییلی بیشتر حساسی..من خودم خیلی بدتر بودم خیلی هم حساس بودم همم ترسو شده بودم همم بشدت عصبی..سعی کن اصلا دهن به دهن همچین افرادی که فاقد شعور هستن نزاری و سرسری رد شو..ولشون کن توی دنیای احمقانه خودشون خوششون باشع..بچسب به زندگیت و در درجه اول سلامتی خودتو بچت..

من توهین کردم؟ من هیچ توهینی نکردم شما با جوابتون به من هم توهین کردید هم قضاوتم کردید! لال و قطع نخ ...

اینوهم خوندم..کار مادرشوهرت و شوهرت کاملا اشتباه بوده حالا یا حواسشون نبوده یا عمدا..که فرض بگیر سهوا بوده..همیشه اینطور وقتا ی پیامی تک زنگی چیزی به شوهرت بزن و حرفتو بگو اروم بهش..امیدوارم الان حالت خوب شده باشه و عزیزم تو حامله ای دعات گیراس.. شوهرمن حالش خیلی بده اگه پیاممو خوندی ازت میخام براش از ته دل دعا کنی حالش خوب بشه و من و بچم نگیریم..ممنونم ازت

چ افتضاح... شما همتون خانم هستین اینطوری باردارها رو کوبیدین؟!

حتی اونی ک خودش بارداره

واقعا متاسفم

بایدم مردها درمورد زنان باردار بگن ناز و عشوه میان 

واقعا بعضیا باید خجالت بکشن

ویار زن باردار دست خودش نیست

و ادب حکم میکنه بهش تعارف کنن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

من اگه بودم واقعا ناراحت میشدم،کاملا بهتون حق میدم که ناراحت بشین،آدم حتی به کسی که باردار نیس تعارف میزنه چه برسه به زن باردار که همه چی هوس میکنه،بنظرم بیفکری کردن،خودتو ناراحت نکن عزیزم،برای منم اتفاق افتاده با اینکه باردار نبودم ولی خیلی ناراحت شدم از این حرکات

عزیزم🥺🥺🥺، ما چند سال پیش عید بود رفته بودیم خونه ی یکی از اقوام همسرم همه چی آماده گذاشته بودن رو ...

اره منم منظورم ب همینه مهمان هم حرمت داره  بدیش این بود من باردار بودم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

عزیزم اینجا همه خانم نیستن ظاهراً و همه هم این میزان درک رو ندارن

مرسی گلم

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

عزیزم الان هورمونات بهم ریختس خیییلی بیشتر حساسی..من خودم خیلی بدتر بودم خیلی هم حساس بودم همم ترسو ...

چشم ممنون عزیزم، من معمولا سعی میکنم ناراحت هم شدم جر و بحث نکنم با هیچکس، اما واقعا ناراحت شدم بهم حمله کردن گفتم جوابشون رو بدم.