2777
2789
عنوان

خوردن جلوی زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 125 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگه غریبه باشه نمیگم دلم بخواد میرم یا درست میکنم یا میخرم ولی خواهر مادر، دوست یا شوهرم باشه اگه ...

منم با این افرادی که گفتی راحتم اما جایی باشی که چند نفر دیگه باشن و نتونی راحت حرفتو بزنی و دلت بشکنه و از ناراحتی نتونی بگی

من باردار بودم بعد سالیان سال رفتم خونه دوستم ک ازش مانتو بگیرم رو میز دیدم میوه چیده و چند ن ...

عزیزم🥺🥺🥺، ما چند سال پیش عید بود رفته بودیم خونه ی یکی از اقوام همسرم همه چی آماده گذاشته بودن روی میز و با ما فاصله زیادی داشت و دوتا ظرفشو تعارف کرد دوتای دیگه  رو نه حتی همسرم هم بدش اومد ناراحت شد، گفت چرا فلانی اینجوری کرد، رفت به پدرش گفت فلانی تحویلمون نگرفته در همین حد پدرش هم گفت هر جا تحویلت گرفتن تحویلت نگرفتن به من بگو، با اینکه مرد بودن هر دو ولی متوجه بی احترامی و بی توجهی شدن، نقل خوردن نیست! از همون خوراکی ها بهترش تو خونه خودمون بود و کلا مخصوصا عید ها همه چی زیاد، میوه رو که دیگه هیشکی نمی خوره و هم همه میترسن خراب بشه، اما بحث بحث احترامی و توجهی که میزبان به مهمون میذاره یه حسی معذب بودن داشتیم احساس می‌کردیم طرف بدش اومده ما رفتیم خونش! 

میشه بگی چیچون هرچیزی بخوای الان اکثرا فریز شده شو دارن بیرون مارکایی مثل نوبر سبز و...مثلادیگه چیه ...

هیچی بیخیال من داشتم اون خوراکی رو به لطف دوستم برام چند روز قبلش آورده بودم فقط باید آماده ش میکردم، منم چیزی دلم خواسته که با تاخیر چند هفته خوردم،

والا من کلا تواسنپ هم چیزی بخورم یکبار تعارف میکنم به راننده دراین حد معذبم چه برسه بشینم جلوی یه اد ...

ممنون از درک و فهم بالاتون، دست مادرتون درد نکنه با این نوع تربیتش 

من باردارم ، مادرشوهرم جلوم همه چی میخوره امان از تعارف منم نمیگم. اما برای دخترش که حتی حامله نیس ه ...

عزیزم 🥺🥺🥺 خدا نکنه، درکش همون قدره سعی کن زیاد جلو چشمش نباشی که کمتر اذیت بشی چیزی هم دلت خواست تونستی درست کن یا به همسرت بگو 

واااای چه خبرتونه..چقدر عقده و کینه و حسادت!اونم به کی؟به ی خانم باردار..چه خبرتونه همتون اینجوری دا ...

ممنون عزیزم بخاطر درک بالاتون، اومدم اینجا یه سوال پرسیدم، چیکم حالم خوب بشه بعضیا آنچنان بهم حمله کردن بیشتر از قبل ناراحت شدم، خداروشکر درک مردهای اطرافم از بعضی خانمهای نی نی سایت که هم جنسم هستن بالاتره

من شور هیچی رو درنیاوردم، اصلا یک هزارم درصد شبیه همچین شخصی که گفتید نیستم و بابت هیچی با کسی دعوا ...

عزیزم منظورم اصلا شما نبودید

حتی گفتم که ما خانوادگی خیلییی هواسمون به زن باردار هست و صددرصد اگر زن باردار کنارمون باشه سعی می کنیم حتی اسم چیزی نیاریم چ برسه بخوایم بخوریم اگرم خوردیم تاجایی که مطمئن بشیم تعارف نمی کنه بهش تعارف می کنیم و اگرم نخورد میگیم گناهش گردن خودت و....

منظورم این شخصی بود که خودم گفتم درحدیه از اقوام دیره ولی اگر اومد دید ظرف غذای ظهر نشسته اونجاست باهامون دعوا می کنه چرا سهم منو نزاشتید مگه نمیدونی باردارم گناه می کنی خب ما ظهر غذا رو خوردیم و نمی دونستیم این خانومم میاد خونه ی ما دلیلی نداره بخواذ دعوا کنه چنین آدمایی دارن سواستفاده می کنن بااین حال همیشه خیلییی هواسمون هست میگیم الکی گناهی گزدنمون نباشه

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

خب شما طلبکارانه حرف میزنی،مدیون بشه و انصاف و ....فلان و به امان،اگه همه بخوان مثل شما باشن،لطف کنن ...

من نیاز ندارم کل دنیا بشن نوکرم خداروشکر، همسرم درکش بالاست و وقتی فهمید از این ناراحت شد که چرا خودم به زبون نیاوردم و گفت باید همون لحظه میگفتی، من گفتم نمیتونستم همچین آدمی نیستم که به زبون بیارم شکمو نیستم گفت بخاطر بچه ت باید میگفتی

باید تعارف میکرده حالا به هر دلیلی تعارف نکرده ،شما باید خودت میگفتی فلانی من باردارم میشه بهم کمی ب ...

خبر دارن باردارم و اون شخص بهم خیلی نزدیک بوده که ازش توقع نداشتم وگرنه من از غریبه توقع ندارم 

عزیز من بارداری اول دیابتی شدم از هفته ۷قند مصنوعی بسیاری از انواع قند طبیعی کربوهیدرات مثل برنج نون ...

خدارو شکر که سلامتن، مگه من گفتم چیزی دلت خواست و نخوردی دور از جون بچه ناقص میشه!