2777
2789

خواهشاً نریزین سرم دوتا دختر دارم وخوشحالم چون تک دختر سخته ولی دلم پسر هم میخواد اما میترسم اقدام کنم دختر بشه ومردم حرف بزنن که برای پسر اورد ولی دختر شد...دخترام خداخواسته بودن ،چی میشه الان خدا بهم یه پسر خداخواسته بده ...

شوهرم از بچه اول پسر دوست داشت واین تو ذهن من موند ولی الان میگه همین دوتابسه اما برای من یه عقده شده ....

ای وی اف هم دردسر داره وامکان بارداریش کمه رژیم وتخمکگذاری هم درصدش کمه که جنسیت دلخواه بشه 

فقط میمونه خواست خدا لطفا دعاکنیدبرام ...

ازبعد خیانت همسرم خیلی حالم بده فقط یه بار بود وپشیمون شد وجبران کرد هنوز فراموش نکردم  ولی الان همین دلخوشی رو دارم فقط احساس میکنم پشت منو ودخترام میشه اگه خدابهم بده ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دهن مردمو که هیچ وقت نمیشه بست

به کسی هم ربطی نداره که چند تا بچه بس هست یا نیست

ولی پسر می‌خوای با دکتر مشورت کن

من بچه ی اولم پسره دومی دختر

یه دوقلوی دختر و پسر هم تو بهشت دارم

هر چهارتاشون عشقن

نیت کن اسمشو بذاری محمد  تا قبل چهار ماه من اینجوری کردم پسر شد 

در مورد حس پسر داشتن بگم انگار یه عاشق کوچولو داری این تجربه منه 

مثلا پولشو جم میکنه برام همش کادو می‌خره.  لبلس نو بپوشم یا آرایش کنم کلی قربون صدقه م میره .

کفشمو برام جفت میکنه 

و...

دختر هم دارم بنظرم دختر یه عروسک بدون باتری ک فقط دلبری میکنه باید بخوریش راحت شی تمام 

بقول خودت اگه اونم دختر شد چی؟

همین الانشم بیاری میگن بخاطر پسر اورده که البته حالا این مهم نیست.

اینکه پسر بیاری پشت شما و دخترات باشه خودخواهیه،میخوای برای خودت نگهبان بیاری؟فردا اونم ازدواج میکنه میره.

منطقی تر تصمیم بگیر

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

عزیزدلم منو شوهرمم مث تو آرزوی پسر داشتیم من مادرم ۴ تا بچه ی اولش رو دختر آورده بود ..ما حتی بچه اولمون رو پسر میخاستیم و کلی گرمی خوردیم وه پسر بشه ولی بچه اولم دختر شد شوهرم و کل خانوادش به من میگفتن مثل مادرش دختر زاست و واسه فلانی(شوهرم) پسر نمیاره. انقد حرف شنیدم خیلی دلشکسته و ناراحت بودم و باورم شده بود من عین مامانم دختر زام میترسیدم برای بچه دوم اقدام کنم هنوز اقدام نکردم شوهرم میگفت اگه دومی دختر بود باید سقطش کنی ... من و شوهرم با خودمدن نقشه میکشیدیم برا بچه دومم خاستم اقدام کنم باید از چندماه قبلش برم تحت نظر دکتر و کلی دارو و دوا و گرمی و حتی ۱۰۰ ملیون پول کنار گذاشته بودیم که در راه به دست آوردن پسر خرج کنیم 😄 خلاصه دخترم ۶ ساله بود نازه داشتیم برنامه ریزی میکردیم ۶ ماه یا یکسال دیگه برم تحت نظر دکتر و اقدام کنم برای پسر یهو روی قرص الدی ناخاسته و بی خبر بار دار شدم ....🥺 قلب منو شوهرم و مامانم رو ۱۸۰ درجه میزد که پسر باشه کلی نذر و نیاز و دعا تااینکه رفتم سونو گفت پسره ..فقط میخام بگم من حاجتم رو از حضرت ابلفضل و امام حسین و امام رضا گرفتم اسم پسرمم گذاشتم ابلفضل🥹توهم گلم ناامید نباش منم ناامید بودم تااینکه فهمیدم دکتر و طبیب و گرمی و همه فقط خداست .سراغ هیچی نرو فقط دست به دامن خدا و حضرات ابلفضل و امام حسین بشو محاله جوابت رو نده .منم بچه اولم انقد رژیم رعایت کردیم دختر شد دومی بدون هیچی حتی با سردی زیاد که اون چندوقت استفاده کرده بودیم کلی برنج و لبنیات و اینا پسر شد ..فقط خدا بقیه چیزا که میگن انجام بده پسر میشه دروغه

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم