2777
2789
عنوان

چیشد ک ب این زندگی محکوم شدم چرا باید نفر سوم رو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 242 پست

حالا بچه اورده الان راهکاری دارید بهش بگید 

بنظرم اگر زندگیتو دوست داری و میخوای بمونی ، براش تلاش کن و ارتباطت رو با همسرت بهتر کن برای رضای خدا .. خدا کمک میکنه خودش از این دختر دست میکشه و همسرتم برای خرج و مخارج سایر نیازهای عاطفی و .. کم‌نمیذاره .. 

ولی طول میکشه ، باید سعی کنی دعوا و تنش و بی احترامی رو کم و کمتر کنی .. قهر و لجبازی و یکی به دو کردن و اینا و کنار بذار.. 

باید احترام رو چاشنی کارا و حرفات کنی.. میدونم سخته ولی جواب میده چون مردا با همین موارد بقولی رام میشن.. 

چون تصمیم گرفتی بمونی با خدا معامله کن بگو‌من اینکارا رو انجام میدم لطفا کمکم کن ، بخاطر بچه ها و تربیتشون هم شده باید محیط خونه و رابطه شما باهم خوب باشه ..

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه هام گناه دارن با اونا هم بده مهریه دارم ولی نمیخام جدا شم

پس بشین و بسوز و بساز. حقته .اعصاب خورد شد. چرا ناراحتی خوب پس؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه سنتی چه غیر سنتی آدم قدرت اختبار داره می تونه خواستگار رو پس بزنه

مزخرف نگو بسه

این از کجا نیدونس ی سلیطه توو زندگیشه

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
خیلی ببخشیدا ولی اعصابموخوردکردی خاک توسرت که هنوزم منتظری ازشوهرت اجازه بگیری بری بازنه دعواکنی برو ...

یکی از اقوام نزدیک ما هم همینه اجازه میگیره خونه پدرش میاد تازه غذاشم آماده میزاره لباسم اتو می‌کنه .دور همی بودیم سریع اسنپ گرفت که برم فرداش زنگ زدم گفت دوروزه نیومده .اون اینو حساب نمیکنه ولی این نمی‌دونم ...

بیچاره اسی اومد راهکار بهش بدین نه سرکوفت بشنوه

جوک میگی؟برو تاپیک هاشو ببین عموشون بچه ها رو  شکنجه روحی میده بچه ها لباس ندارن بپوشن پدرشون پارانوئید داره دوست دختر هم داره  استارتر بقدری کم سواده که رقم دویست هزار رو تاپیک زده کاربرا براش بخونن بعد نان استاپ داره باردار میشه از این ادم الان گناه ایشون توبذبختی این بچه ها کمتر پدرشون نیست راهکار اینه :نزااااااا دودقیقه شاید یه فرجی شد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

عزیزم قضیه خیانتش به کنار

یعنی چی نمیذاره بری بیرون؟این ساده ترین حق یه آدمه شما مادر سه تا بچه هستی بعد حتی توی بیرون رفتن خودتم اختیار نداری؟

خب جنگ و دعوا راه بنداز داد بزن اعصابشو خورد کن شما یه آدم بالغی کسی حق نداره شمارو از بیرون رفتن منع کنه

شما اگه به همین رفتار ادامه بدید بچه هاتونم مصل خودتون میشن و یادمیگیرن دربرابر ظلم سکوت کنن

جاریمم خاست بترسونه راحت طلاقشو دادن شوهرمم از خداشه من برم

درخواست دوستی دادم

برام پیام بزار شب حرف میزنم بات

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!