2777
2789
عنوان

داستان من و خواعرشوهرم امروز به جاهای بدی کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 63 پست
بی خیالمنم یک زمان خونه مادرشوهرم بین وارث بود خواهرشوهرم برای خودشوجلوشوهرم خراب نکنه جلومن برای فر ...

من خیلی زود امشب کوتاه اومدم.کاش میرفتم قران میاوردم قسم میخوردم که اول اون گفته.کاش انقد میگفتم چرا تو خواسگاری دروغ گفتی که از خجالت آب میشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس برات مهم نباشهشاید اول پدرشون داده بعد صدای بقیه درومده

جالبه که شوهرم گفت من پول ندارم ماشینو بخرم.خواعرشوهرم گفت حالا سهم من دیر نمیشه مال منو بعدا بده

خب تو که خودت قبول داری پدرش ماشینو داده به شوهر من.و میگی من حرفی ندارم داداشام گیر دادن ماشین باید تقسیم شه.و حتی گفت این پولی که برا ماشین از شما بگیرم حلال نیست.پس تو چرا سهم میخوای دیگع و میگی سهممو بعدا بده

مامانتو قاطی نکن

خب چی کنم؟دوباره مادرشوعرم و خواعرشوعرمو دیدم بگم که من اون شب چون ناراحت بودین چیزی نگفتم ولی خب شما اول حرف ماشینو شروع کردین و کاش روز خواسگاری بهم دروغ نمیگفتین؟

خب چی کنم؟دوباره مادرشوعرم و خواعرشوعرمو دیدم بگم که من اون شب چون ناراحت بودین چیزی نگفتم ولی خب شم ...

حالا اینارو میتونی بگی ولی مامانتو اصلا قاطی نکن

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
جالبه که شوهرم گفت من پول ندارم ماشینو بخرم.خواعرشوهرم گفت حالا سهم من دیر نمیشه مال منو بعدا بدهخب ...

خواهرشوهرت ی چیزی میددنه.حتما یه پولی رد و بدل شده بین شوهرت و پدرشوهرت ک میگه حلال نیست

الانم چون بنام نکرده داداشا دارن سواستفاده میکنن

اصلا چرا حرف خواهرشوهرتو بکشی وسط، خودت شوهرتم گفته ماشین برای خودمه

یبار همه برادرا رو بکش وسط ته توی قضیه رو درار

خب چی کنم؟دوباره مادرشوعرم و خواعرشوعرمو دیدم بگم که من اون شب چون ناراحت بودین چیزی نگفتم ولی خب شم ...

اره حرفشو بکش وسط

بگو الان ک بابا افتاده ی گوشه چرا دارید میگید، از اولم شوهرم گفته ماشینو بابا ب من داده فقط سند نزده، سمام ک میگید حلال نیس پولش

خواهرشوهرت ی چیزی میددنه.حتما یه پولی رد و بدل شده بین شوهرت و پدرشوهرت ک میگه حلال نیستالانم چون بن ...

شوهرم بعد عقدمون گفت.کسی که تو خواسگاری منو گول زد خواعرشوهرم بود و مادرشوهرم که کنارش نشسته بود ولی نگفت ماشین مال پسرم نیست.یا بعدا به پسرش میگفت که تو جلسه هلی خواسگاری بهم بگه ماشین نداره.نمیدونی این دروغ گفتنه و لینکه امروز نتونستم بگم چقد از کارشون ناراحت شدم چقد داره اذیتم میکنه

باش.مامانم قاطی نمیکنم.ولی تورو خدا یه با سیاست دقیق بگه چی کنم و چی بگم

اولا دگ پشت دستتو داغ کن صحبت نکنی راجع به این مسائل اصلااا چون میزاره روش ب بقیه میگه

بعد خودتو حساس نشون نده بفهمن برات مهمه اذیت میکنن

پیش شوهرت اینارو نکوب بزار آدم خوبه تو باشی 

شوهرم بعد عقدمون گفت.کسی که تو خواسگاری منو گول زد خواعرشوهرم بود و مادرشوهرم که کنارش نشسته بود ولی ...

حرفم چیز دیگس

بزداشت من اینه ک شوهرت یا ی پولی داده یا ی حرکتی زده پدرشوهرت زبونی گفنه این مال تو ولی بنام نکرده

حال ک نیس از حرفش دفاع کنه وراث ادعا کردن

خواهرشوهرتم بخاطر برادرشوهرت حرفشو حاشا میکنه

حرفم چیز دیگسبزداشت من اینه ک شوهرت یا ی پولی داده یا ی حرکتی زده پدرشوهرت زبونی گفنه این مال تو ولی ...

من فکر میکنم برادرشوهرام حرفی ندارن و کرم از طرف خود همین خواهرشوهرمه.چون تو تاپیک قبلم گفتم یکی دو هفته ای هست که دیگه گوش به فرمانش نیستیم و زیاد اینور اونور نمیبریمش فکر میکنم حرصش گرفته

و دیگه هیچی از ماشین و قولی که بهم دادن و اینا بهشون نگم؟

ن، خیلی مستقیم نگو چون براشون مهم نیس قولی ک دادن و خوشحالم میشن ک حرصی شدی

میتونی تو لفافه بگی از قول و قرار..