2777
2789
عنوان

کسایی که پیتزای خوشمزه می‌پزند تشریف بیارید سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 33 پست

من با نون باگت گرد درست میکنم شکل مینی پیتزا میشه روشو میبرم و زیرش  میزارم روش پنیر بعد کچاپ بعد مایه ماکارونی بعد قارچ میزنم بعد پنیر و بعد فلفل و بعد یکم اویشن خیلی خوب میشه پنیرشو زیاد بزن

خمیرش خشک نمیشه؟ یبار درست کردم نمیشد گاز زد از بس خشک شده بود

چون تو فر قسمت پایین و روشن کردید

برای خمیر آماده باید طبقه پایین بزارید پیتزا رو المنت بالا رو روشن کنید 

...عُمرَم رو عُمرِت ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خمیرش خشک نمیشه؟ یبار درست کردم نمیشد گاز زد از بس خشک شده بود

من درست کردم خشک نشد اوکی بود که

دمای فر و اینا مشکلی نداشت؟شاید زیاد میزاری تو فر 

فقط پنیر پیتزاش پخش شه و بپزه اوکیا دیگه بقیه روهم تفت میدی که

بله

تو یه ظرف کوچک اب بریز بدار تو فر (ظرف مخصوص فر، قال کیک و ..) هر وقت ابش شروع به بخار شدن و جوشیدن کرد، پیتزات رو بذار تو فر، محیط فر مرطوب میشه و خمیرت خشک نمیشه، اب به اندازه نصف لیوان

خمیر اماده ها تا حدی خشک هستن نسبت به اینکه خودت خمیر درست کنی، خودت درست کنی عالی میشه

چون تو فر قسمت پایین و روشن کردیدبرای خمیر آماده باید طبقه پایین بزارید پیتزا رو المنت بالا رو روشن ...

وای قربونت برم همیشه شعله زیر را روشن میکردم پس بخاطر همین خشک می‌شد♥️♥️♥️

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
من درست کردم خشک نشد اوکی بود کهدمای فر و اینا مشکلی نداشت؟شاید زیاد میزاری تو فر فقط پنیر پیتزاش پخ ...

فهمیدم خوشگلم چرا، دوستمون گفت المنت بالا را فقط روشن کنم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
تو یه ظرف کوچک اب بریز بدار تو فر (ظرف مخصوص فر، قال کیک و ..) هر وقت ابش شروع به بخار شدن و جوشیدن ...

من کیک اسفنجی را با روشت درست میکنم استکان استیل اب میزارم خیلی پنبه ای میشه اینم عکسش😁

خمیر آماده ینی از سوپر مارکت ؟ اون خیلی بدمزه می‌کنه من همیشه از نون فانتزیا میخرم خمیر مخصوص پیتزا 

من گوشت و قارچ و پیازو سرخ میکنم نمک فلفل زردچوبه و پودر پیتزا میزنم.

روی خمیر هم با سس قرمز میزنم و گوجه ورق شده و فلفل دلمه ای

اوف دلم خواس

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
درسته موفق باشید و اینکه خدا بهتون سلامتی و قدرت روز افزون عطا کنه

مممنونم عزیزم به شما هم همینطور ♥️🙏