2777
2789

غیر از کالباس رنده شده، پنیر پیتزا قارچ و فلفل دلمه و سس چیا می‌ریزید که خوشمزه میشه؟

من آر این خمیر آماده ای ها گرفتم خوب میشه‌؟

چیکار کنم خمیر خشک نشه‌؟؟

چیا را تفت میدید اول ؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اویشن هم بزن اخر اخرش روی پیتزا عالی میشه

سس گوجه درست کن بزن روی نون

نون رو ترجیحا یکمی خیس کنی بهتر میشه مخصوصا لبه هاش

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مرغ سوسیس آره خمیر آماده ها خوبنقارچ و سوسیس و کالباس و مرغ و فلفل و اینا همشون تفت میخوان

خمیرش خشک نمیشه؟ یبار درست کردم نمیشد گاز زد از بس خشک شده بود

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

ما توی تابه درست میکنیم خیلی خوب میشه

و مرغ و قارچ درست میکنیم بعضی وقتام پپرونی

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

من‌گوشت‌چرخ‌کرده یا مرغ ریش شده میزنم و خیلییییی کم کالباس میزنم 

گاهی هم نمیزنم تا سالمتر باشه 

ولی وقتی نمیزنی خیلی مزه پیتزا نمیده😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اویشن هم بزن اخر اخرش روی پیتزا عالی میشهسس گوجه درست کن بزن روی نوننون رو ترجیحا یکمی خیس کنی بهتر ...

مرسی عشقم ♥️

من‌گوشت‌چرخ‌کرده یا مرغ ریش شده میزنم و خیلییییی کم کالباس میزنم گاهی هم نمیزنم تا سالمتر باشه ولی و ...

آره پیتزا فقط با سوسیس کالباس 😁

تفت نمیدم من خمیرتو یکم روغن بزن زیر یکمم اب بریز روش بعد ذرتم خوب میشه پخته بندازی

اینکار را کنم خشک نمیشه دیگه عزیزم؟

من مواد غذایی مضر نمیذارم 

مرغ و فلفل دلمه و قارچ و گوجه میذارم .حتما فلفل و نمک و آویشن رو به همه مواد هابی که گفتم بریز 

روی نون سس قرمز بریز

من آخر سر آب گوجه رو به حالت آبپاشی روی پیتزا میریزم 

یه وقت هابی هم که حوصله ندارم همه مواد رو با پنیر پیتزا قاطی میکنم و روی نون میذارم و دوباره پنیر میریزم 

من آویشن رو زیاد میریزم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹