2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر بچها موندم فقطمشاور گف طلاق بگیر

خیلی وقتا باید بخاطر بچه طلاق گرفت اتفاقا بیشتر بهش فکر کن 

وقت کردی مصاحبه ضیا با بیتا حسینی رو ببین

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

روانی نمونده برام روزی چند ساعت گریه میکنم و از خدا خواهش میکنم مرگمو بده

هیچ کس اندازه من شوهرشو دوست نداشت یعنی وقتی فهمیدم نابود شدم تا یه هفته گوشه ی خونه افتاده بودم حتی ابم نمیتونستم بخورم دیگه یه روز به خودم گفتم پاشو خودتو جمع کن به درک که رفته با کس دیگه لیاقتش همون جک وجنده هان دیگه سعی کردم بهش فکر نکنم وتمرکزمو گذاشتم رو بزرگ کردن دخترم اونم یه مدت بعد برگشت به غلط کردن واشتباه کردم ولی دوباره برگشته به کثافت کاری هاش من دیگه اصلا برام مهم نیست میرم سرکار تازه گیا میرم باشگاه به خودم میرسم با دخترم عشق میکنم خیلی از نظر روحی بهتر شدم تو هم بهش فکر نکن تمرکزتو بزار رو خودتو بچت انگار همچین ادمی وجود نداشته 

هیچ کس اندازه من شوهرشو دوست نداشت یعنی وقتی فهمیدم نابود شدم تا یه هفته گوشه ی خونه افتاده بودم حتی ...

بخدا منم فقط برا خودم و بچهام وقت میزارم 

ولی خیلی دلم شکسته 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
بچهامم دارن روانی میشن بخدا تو این شرایط

گناه دارن به عنوان ی مادر سعی کن خیلی قوی تر از این حرفا باشی باید جو خونه رو آروم کنی

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خاک تو سرم فقط دنبال دعوام

نه اینجور نگو به خودت توهم حق داری ولی اونا تو سن حساسی هستن این مسائل وقتی بزرگ بشن براشون ممکنه خیلی مشکلات درست کنه بیشتر حواست بهشون باشه همیشه طلاق بد نیستا