2777
2789

بمیرم و راحت بشم ؟تاپیک آخرمم میتونی ببینی اگه خواستی.

با نخوردن دارو رعایت نکردن میشه بمیرم؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره میشه

بنظرت تا چند روز طول میکشه؟تو سرما خوردگی چه چیزایی نباید خورد؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

نکن این کاروممکنه زنده بمونی فقط حالت بدتر شه و بیشتر زجر بکشی

خیلی خستم از زندگی .خیلی تحت فشارم ،هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه

15سالته؟

نه نزدیک ۳۴

بخدا مرگ بد نیست،زندگی بد جهنمه.حالم بده.دلم گرفته ،هیچکس رو ندارم ،همه ازم بدشون میاد 

ولی خودکشی با سرماخوردگی شدنی نیست

اگه عفونت بره تو خونم چی؟

نه نزدیک ۳۴

اول امضات رو پاک کن تا حالت بهتر شه

بعدم خوندم تاپیکت رو

مشکلاتت در مقابل زندگی دیگران اندازه مورچه اس

زیادی حساسی

ویتامین دی و بی بدنت پایینه مصرف کن

خدا رو هم یاد کن

من انقد همیشه درگیرم تو مریضیمم سرم به دست کارامو می کنم

عزیزم اینارو نگفتم حالت بدتر بشه

پاشو به خودت بیا

از بیرون به خودت نگاه کن

فک کن اینارو داری تو زندگی همسایه میبینی اونوقت میگی چه چیزای کوچیکی

مشکلات با روحت ترکیب شده

بخدا مرگ بد نیست،زندگی بد جهنمه.حالم بده.دلم گرفته ،هیچکس رو ندارم ،همه ازم بدشون میاد

همه بیخود کردن

تو از خودت بدت میاد که باعث شدی

همیشه از بیرون به خودت نکاه کن

جسور باش

انقد هم خودتو نزن مظلومیت 

تاکی میخوای بگی مظلوم واقع شدی

فقط ظلم رو قوی می کنی

قاطع برخورد کن میتونی نترس

فقط حالت بدتر میشه بیشتر اذیت میشی خدایی نکرده میفتی بیمارستانخودکشی این جوری نمیشه

جرئت خودکشی جور دیگه ایی ندارم متاسفانه ،یه ترسو بدبختم