2777
2789
گفتم عزیزم

صاحب فرزندان زیادی میشوی. لوبیا خبر از فرزند میدهد. فرزاندنی که هر کدام به موفقیت خواهند رسید و باعث شادمانی تو خواهند شد.
. وقتش رسیده که نگاه ریزبینانه تر و موشکافانه تری به اطرافیانت داشته باشی. روباه میبینم. فردی حیله گر، دروغگو و نابکار سر راهت هست که میخواهد تو را فریب بدهد و حقت را بخورد. بد نیست با تدبیری عاقلانه حیله اش را به خودش بازگردانی تا دیگر هوس چنین کاری به سرش نزند
. فعلا در امان هستی، اما فقط فعلا، مگر اینکه از حصاری که در فالت افتاده خارج شوی، جای تو باشم تا ۸ روز در کارهایم بیشتر احتیاط میکنم تا خطر رفع شود. افرادی را میبینم که منتظرند از حفاظ امنت خارج شوی. مراقب باش و تا مدت زمانی که گفتم سنجیده رفتار کن.
. غمی داری، غمی که مدتی است دلت را فرا گرفته. جارویی در فالت افتاده و  به این معناست که غم و اندوه خانه دلت پاک می شود. پس بیش از این غم نخور و شکر خداوند را بجا بیاور

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

نیت کردم برای منم میشه بگیرید

چه آهوی زیبایی در فنجانت افتاده! به تو تبریک می گویم همسر خوبی نصیبت شده یا خواهد شد. قدرش را بدان همسری زیبا، با وفا و محبوب که هرکجا باشی دل نگرانت خواهد بود
. قفلی افتاده در کارت که در فنجان هم منعکس شده، کارهایت گره خورده و هرکاری شروع میکنی قفلی تازه به کارت می افتد. پیشنهاد میکنم برای کاری که قفل شده صدقه بدهی. انشالله قفل گشودنی خواهد بود.
. در فالت قرص میبینم. حب نشان از شفا و بهبودی دارد. اگر به مرض تن مبتلا هستی بدان که به زودی شفا پیدا می کنی و اگر ناراحتی روحی داری به روشنی فالت آن نیز به زودی برطرف خواهد شد، انشاءالله
. تو را در یک ضیافت میبینم. ضیافتی که افرادی بزرگ و صاحب منصب در آنجا حضور دارند. به نزد آنها برو و با آنها معاشرت کن. این ضیافت کمتر از ۲۶ ماه دیگر خواهد بود. از اکنون خودت را مهیا کن، مبادا که این فرصت طلایی را براحتی از دست بدهی. آنها پلی خواهند بود که مسیر زندگی تو را عوض میکنند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من

فردی را میبینم نسبتا قدرتمند که به تو آسیب خواهد رساند. او دشمنی بد ذات است که نمیتوانی از او امید خیر داشته باشی. با دقت به اطرافیانت بنگر. او را پیدا کن، با او قطع رابطه کن و صدقه هم بده. انشالله در امان خواهی بود.
. ب سلامت جسمیت اهمیت بده، این زیتونی  که افتاده میتونه نشونه بیماری باشه، نه اینکه الان دچار بیماری باشی، اما یک هشداره که عادتهای غذا خوردنت رو تغییر بدی تا غم و اندوه و بیماری ازت دور بمونه انشالله.
. آدم افتاده در فنجانت. خبر از ملاقات با شخصی جدید در زندگیت میدهد. از دیدارهای گذشته درس بگیر. این فرد میتواند سبب خیر و برکت شود اما احتیاط شرط عقل است. آنچه من میبنم بنظر انسان خوبی است. اما بازهم احتیاط پیشه کن.
. خوب است نذری بکنی. در فنجانت تصویر یکح دیگ ظاهر شده. گشایش گره ای که در کارت افتاده در این است که به افراد نیازمند و تهیدست کمک کنی. ان شالله به زودی مشکلت برطرف می شود

من

دعوایی کرده ای. در حین دعوا بحث و جدل کرده ای و صدایت را بالابرده ای. آن زنگ را میبینی در فنجان. چنانچه قصد صلح و دوستی داری به نزدش برو و اینبار با آرامش با او صحبت کن. حتما ختم به خیر خواهد شد. انشالله.
. نگران هستی اما بیخود نگران آینده هستی. خیمه ای که در فنجانت افتاده از تامین معیشت و مال می گوید. از افزایش نعمت و فراوانی مال . پس اینقدر فکر روز نیامده را نکن. از فالت پیداست دنیایت به کام است
. اخلاق خوبی داری، دوستان و اطرافیانت به عنوان یک فرد مهربون از تو یاد میکنن، اما خب گاهی جانب اعتدال رو رعایت نمیکنی و در مهربونی زیاده روی میکنی که همین به ضررت شده، بهت توصیه میکنم بیش از حد مهربونی نکن، گاهی نباید محبت کنی که فکر نکنن وظیفت هست.. در فنجانت ماه افتاده. با همسری خوش سیما و بلند مرتبه ازدواج می کنی. از نظر تحصیلات در اوج خواهد بود و تمامی عشقش را به تو هدیه خواهد کرد

من گفتم لطفا برام میگیری ..اسمم حدیث

قلم تقدیر را میبینم که بر روی مشکلاتت خط خواهد کشید. نگرانی و دلهره ای که در وجودت رخنه کرده بر طرف خواهد شد و زندگی روی خوشش را به تو نشان خواهد داد
. اوضاع خیلی بهم ریخته. کارهای زیادی را با هم انجام میدهی. پیشنهاد میکنم از اطرافیانت کمک بگیری چون با این وضع به این زودی اوضاعت رو براه نخواهد شد. حداقل از آنها مشورت بگیر. اگر چنین کنی در نیمی از زمان معمول کارهایت سامان خواهد گرفت

. از این که با انسان عاقلی صحبت می کنم خوشحالم. آفتاب افتاده در فنجانت دلالت بر هوش و کامل بودن عقل توست. با چنین هوشی که داری می توانی به هرچه میخواهی برسی اما بدان همیشه می توان از استعداد در زمینه های بد هم استفاده کرد، پس هوشیار باش و از طالع روشنی که داری به خوبی استفاده کن
. تخم مرغی ته فنجان تو میبینم که نشان از تغییری بزرگ در زمانی اندک است. تا ۲۱ ماه دیگر این تغییر خودش را به تو نشان خواهد داد و پول یا شهرت زیادی بدست می آوری