2777
2789
عنوان

الان ده روز یوبسم حالت تهوع دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 58 پست
دیگ حالم از دارو بهم خورد خیلی دارم دارو میخورم. بخاطر رباط پا عفونت لگنعفونت زنانه یبوست و...دندون ...

باید روده ات تخلیه بشه تا به بقیه درمانا برسی

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
پیاده روی خیلی کمک می کنه ولی اونم ظاهرا پاهات مشکل داره و نمی تونی.

نمیدونم  دارم میمیرم . خیلی درد شدیدی. عفونت شدید زنانه گرفتم بستری باید میشدم. ولی بخاطر پاهام نتونستم. الانم بخاطر پاهام نمیتونم راه برم. اصلا مریضیاهام بیشتر شد. تمام انگشت های دستم انگار داره از کار میفته. نفسم نمیاد. از گلوم آتیش میاد تنم تب داره. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا یکی از اقوام ما اینجور شد دکتر براش شیاف نوشته بود تا شب افتاد رو اسهال همه تخلیه شد دو سه روز ...

نمیدونم دکتر چی نوشت ک کار نمیکنه. شیاف هموروئید و کرمش. با یه شربت لاکسی

اسورس و فشار روحی و ناراحتی. بخاطر همین بدنم عفونت کرد. لگن کج شد. پاهام رباط پاره کرد و نمیتونم راه ...

عزیزم😥😥

خدا سلامتی بده

خاکشیر و انجیر حتما امتحان کن ان شاالله ج بگیری

وزن ابتدا رژیم👈۱۰۷ وزن اکنون👈۷۲/۲۰۰وزن هدف👈۶۸

انیز خشک چند تا دونه؟چقدر آب باشه. معدم خیلی پره. نمیتونم هیچی بخورم

ده تا همشو یجا بخور

اگ ی شب تو یخچال بمونه خوبه وای من با اب جوش خیسوندم زودتر نرم بشه و ی ربع بعدش خوردمشون

لطفأ واسه ازدواج و خوشبختیم دعا کنین🙏