2777
2789
عنوان

خوشبحال معلما

223 بازدید | 31 پست

هشت صبح سرکار میرن، کلا چهار ساعت سرکلاسن، و دوازده و نیم برمیگردن، بین کلاسا هم ک استراحتو چاییو، سه ناه تابستونم ک تعطیل و کلی تعطیلی دیگه دارن، منه یدبخت هم از هفت صبح تا الانا باید خیاطی کنم برای مردم کمرم شکسته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه خبر نداری ما شیفت عصریم ۱میریم تا ۴/۵

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺

چی بگم حق میگی

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

پول حروم میگیرید

کجاش حرومه؟!؟!زحمتی ک ما برا بچه میکشیم و با خودشون و خانواده هاشون سر و کله میزنیم

اینهمه تلاشی ک کردیم

حرومه؟!!

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺

[QUOTE=365546982]واقعا بعدش همش هم اعتراض میکنند حقوق ما کمه[/QUOT

عزیزم من یه معلم باز نشسته ام 

مادر خدا بیامرزم می گفت اگه بنده بدونه خدا به بنده دیگر از کدوم سوراخ روزی میده می‌ره اون سوراخ رو گل میگیره