2777
2789
عنوان

میخوام تاپیکم پر بازدید شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 265 پست
عزیزم عاشق پشتکارتم که وسط این همه شوخی داری جدی جدی پست های جدی میذاری🤭😂❤️

میخام اسیدرو به ارزوش برسونم😁❤️

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخام اسیدرو به ارزوش برسونم😁❤️

من که کلی استفاده کردم از حضورت زیبا🥰

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

عزیزم چه موضوعی باشه خب؟یه انشای اماده دارم سال پیش برای دختر خاله کوچیکم نوشته بودم همونو بفرستم؟فک ...

نه نه در اون حد نمیخوام بابا 😂 یه متن ادبی 

قشنگ آرایه اینا داشته باشه من خودم خیلی تشبیه میکنم

اگه شعر جالبی داری میشه بذاری؟

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

من که کلی استفاده کردم از حضورت زیبا🥰

خوشحالم 😍❤️

نه نه در اون حد نمیخوام بابا 😂 یه متن ادبی قشنگ آرایه اینا داشته باشه من خودم خیلی تشبیه میکنماگه ش ...

شعرای خودم که منظورت باشه نمیتونم 😁

اما شعرای دیگه رو دارم بیشتر عاشقونه دارم به دردت میخوره؟😂

من تو شاما می مونم چی بزارم

سوسیس بندری ، کوکو سیب زمینی ، ماکارونی، پیتزا خونگی، ساندویچ سرد حالا یا آماده یا خونگی ، کالباس 

اگه زیاد گشنتون نبود ذرت مکزیکی

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .