2777
2789
عنوان

میخوام تاپیکم پر بازدید شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 265 پست

عزیزم عاشق پشتکارتم که وسط این همه شوخی داری جدی جدی پست های جدی میذاری🤭😂❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوئین بخور یا اگر دمنوش داری گل گاوزبان

فکر کنم بخاطر سرماخوردگیم هست 

از خواب بلند شدم سر درد شدید و سرگیجه داشتم🤦‍♀️🤦‍♀️همینجوری افتادم روی تختم حوصلم نمیشه بلند شم🥲

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

شام چی بزارم طهر خوراک مرغ بود دیروز برنج پریروز کتلت فردا ناهار چ کنم

قیمه

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

خانوم دبیر ادبیات میشه کمکم کنی انشا بنویسم 😭😂؟ هر موضوعی باشه مهم نیستچندتا جمله خفن یا داستان جا ...

@دختر_رنج    

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

فکر کنم بخاطر سرماخوردگیم هست از خواب بلند شدم سر درد شدید و سرگیجه داشتم🤦‍♀️🤦‍♀️همینجوری افتادم ر ...

با گوشی کار نکن نوعروس 

یکی دو ساعت بخواب امیدوارم بهتر شی❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بخدااا شوخی کردم 💔😂😂

بابا من جدیم انشا می‌خوام😂😂

در جواب امضات دختر شیرازی جونم دختر شیرازی 😌❤️موهاتو به من بنما تا شوم راضی ...موهامو میخوای چه کنی ...

وااااای قلبمم😍😍😂😂

عزیزمممم چه خوشگللل 

اینو ذخیره میکنمممم

چند ثانیه سر دردم خوب شد😂💜

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خانوم دبیر ادبیات میشه کمکم کنی انشا بنویسم 😭😂؟ هر موضوعی باشه مهم نیستچندتا جمله خفن یا داستان جا ...

عزیزم چه موضوعی باشه خب؟

یه انشای اماده دارم سال پیش برای دختر خاله کوچیکم نوشته بودم همونو بفرستم؟

فک کنم درمورد شهر و روستا و طبیعت و اینا بود

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱