2777
2789
عنوان

نواربهداشتی پارچه ای قابل شستشوو

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 67 پست
من کمم هست اتفاقا کلا ۳ روزم هست دوره ام اما روزی ۳،۴ بار تعویض میکنم

مال من فوق کمه 

ولی بابا بیشتر از ۵۰ تا که استفاده نمیکنیم؟

سریع آدم میدوزه 

مثلا ماهی ۳۰۰ بدیم پارچه با کیفیت بخریم واقعا به صرفه هست 

ب چ علت؟

همین نواربهداشتیای که استفاده میکنم

البته من خودم ازاین پارچه ایا استفاده نمیکنم ولی خب برا سلامتی بهترن

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال من فوق کمه ولی بابا بیشتر از ۵۰ تا که استفاده نمیکنیم؟سریع آدم میدوزه مثلا ماهی ۳۰۰ بدیم پارچه ب ...

من نمیتونم صادقانه 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

هیچکس میندازه توی لباسشویی مگه خره؟؟؟

بلانسبت دوستان هستن از این ادما

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم عین تو ام ولی یکم باید به خودمون بیاییم جوونیم حالی مون نیسفامیلمون سرطان رحم گرفته زده کبدو کلی ...

والا تا دلت بخواد دورو برمون چیز سالم نیست همه شیمیایی از نوار مریضی نگیریم از بقیش میگیریم

بلانسبت دوستان هستن از این ادما

نه کسی که این دغدغه را داشته باشه هیچوقت این کار را نمیکنه نهایت جدا میندازه 

همونطور که لباس‌های جیش و... را جدا میندازن هرکس به نجسی اعتقاد داره این کار را میکنه 

بعد اصلا باید با دست شسته بشه و صابون با ماشین خراب میشه

من نمیتونم صادقانه

آره منم نمیتونم اولش میخوام بدم مامانم بدوزه 

خودمم یادبگیرم چندباری 

بعد که یاد گرفتم ماهی یه روز وقت میزارم میدوزم دیگه مرگ و زندگی نیس که

فعلا باردارم ...

انقدر درگیر عفونت بودم ...بعدش تنبلی ....وای پدرم در اومد ولی دیگه بعد بارداری نمیزارم تکرار بشه 

همش بخاطر این کصافطاس

آره منم نمیتونم اولش میخوام بدم مامانم بدوزه خودمم یادبگیرم چندباری بعد که یاد گرفتم ماهی یه روز وقت ...

تند تند عوض کنی عفونت نمیگیری حتی اگه کم باشه 

هر مارکیم استفاده نکن

من تافته شب میگیرم عالیه

آره منم نمیتونم اولش میخوام بدم مامانم بدوزه خودمم یادبگیرم چندباری بعد که یاد گرفتم ماهی یه روز وقت ...

عزیزم اگه خونریزی زیاد نیست 5 تا یا نهایت 10 تا برات کافیه، 1 سال دوسال هم میتونی استفاده کنی 

کم کم باید درستش کنیم میشه☺️

رو من حساب نکنید😁❤️