2777
2789
عنوان

نواربهداشتی پارچه ای قابل شستشوو

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 67 پست
از کجا خریدین؟ قیمتش چنده؟

من اینترنتی خریدم، قیمت اندازه ی نوار بهداشتی های بازاری 70 بود 

بزرگترش 75 و بزرگترش 80 

بعد بزرگها انقدر خوبه تا روی باسن میگیره اصلا نم نمیده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی ای کاش بجای نوار و پارچه ی چیزی بود ک نمیخواست انقد عفونت و درد و مرض بیاره نمیدونم قدیما چجوری با پارچه حل میکردن

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

کثیف کاری که نیست

بیشتر جنبه سلامتی رو درنظر گرفتن

فک میکنی یکی از عاملای نازایی وسرطانای زنانه چیه

همین نواربهداشتیای کوفتین

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من لباس زیرم‌وقتی پری میشم اگر لکه بشه با حال بدمیشورم

بعد بیام از اینا استفاده کنم☹️

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
چرا انقدر چندشتون میشه؟؟ از بدن خودتون هست وقتی شما اینطوری بگید پس آقایون چی بگن؟؟

از بدن خودم باشه معذرت میخوام گلاب ب روتون دستشوییمونم از خودمونه نباید چندشمون بشه

اقایونم حق دارن چندششون بشه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

از فکرشم حالم بد شدبعد تصور کن یکی پیدا بشه با لباسشویی بشو ه چون چندشش میشه دست بزنه🤢🤮🤮🤮🤮

هیچی دیگه کله لباساشون نجس میشه

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
منکه با روزی یک بارم اوکی امراست میگی بعضیا برون ریزی شون زیاده😑

من کمم هست اتفاقا کلا ۳ روزم هست دوره ام اما روزی ۳،۴ بار تعویض میکنم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کثیف کاری که نیستبیشتر جنبه سلامتی رو درنظر گرفتنفک میکنی یکی از عاملای نازایی وسرطانای زنانه چیههمی ...

ب چ علت؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
زباله تولید نمیشه،عوضش کلی آب برای شستنش حیف میشه.دیگه کم کم داریم برمیگردیم عقب،فکر کنم بعد این جای ...

به نظرم زباله بدتر هست، انقدر آب میریزیم که این توش گمه 

به هر حال من اول برای سلامتی و راحتی خودم استفاده میکنم بعدم محیط زیست 

زباله تولید نمیشه،عوضش کلی آب برای شستنش حیف میشه.دیگه کم کم داریم برمیگردیم عقب،فکر کنم بعد این جای ...

برای تولید نوار بهداشتی هم یه عالمه اب ومواد معدنی مصرف میشه از اون ورم زباله تولید میشه صرفه جویی تو‌مصرف اب فقط استفاده کم از اب نیست میدونید برلی تولیذ لباس چقدر اب هدر میره

بعد روزی ۴ بار ندوزی که🤣مثلا ۵۰ تا بدوزی سر فرصت بزاری کنار

بازم حوصله میخواد لباسم درزش،باز شه میندازم میره