جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی ای کاش بجای نوار و پارچه ی چیزی بود ک نمیخواست انقد عفونت و درد و مرض بیاره نمیدونم قدیما چجوری با پارچه حل میکردن
همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی، ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️ خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
چرا انقدر چندشتون میشه؟؟ از بدن خودتون هست وقتی شما اینطوری بگید پس آقایون چی بگن؟؟
از بدن خودم باشه معذرت میخوام گلاب ب روتون دستشوییمونم از خودمونه نباید چندشمون بشه
اقایونم حق دارن چندششون بشه
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
منکه با روزی یک بارم اوکی امراست میگی بعضیا برون ریزی شون زیاده😑
من کمم هست اتفاقا کلا ۳ روزم هست دوره ام اما روزی ۳،۴ بار تعویض میکنم
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
زباله تولید نمیشه،عوضش کلی آب برای شستنش حیف میشه.دیگه کم کم داریم برمیگردیم عقب،فکر کنم بعد این جای ...
برای تولید نوار بهداشتی هم یه عالمه اب ومواد معدنی مصرف میشه از اون ورم زباله تولید میشه صرفه جویی تومصرف اب فقط استفاده کم از اب نیست میدونید برلی تولیذ لباس چقدر اب هدر میره
بعد روزی ۴ بار ندوزی که🤣مثلا ۵۰ تا بدوزی سر فرصت بزاری کنار
بازم حوصله میخواد لباسم درزش،باز شه میندازم میره