2777
2789
عنوان

پدرم منو نمیخواااااد چیکار کنم

473 بازدید | 18 پست

اصلا نمیپرسه ازم دو سال ازدواج کردم نیومد خونم مگه دعوتش کتم 

میرم مسافرت ی جایی ی زنگ نمیزنه بببینه رسیدم یانه

شوهرم ی بار بهم گفت گفت پدرت اینجوریه منم بخاطر اینکه پدرمه گفتم نههه اینجوری نیست شوهرم نارحت شد حتی دعوام کرد

گفت وقتی حق با منه باید پشت منو بگیری

اینکارو منم برا تو انجام میدم اگه حق با تو باشه

خلاصه الان شوهرم برای مریضی اومدیم تهران ۱۱۰ ساعت با شهر خودمون فاصله داره ولی حتی ی زنگم نزد 

مادرم یه بار زنگ زد همون بود اصلا نگرانم نیستن

ولی اگه برادرم میبود هزااار بار بهش زنگ میزد 

ولی من هیچی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من درکت میکنم

خیلی از خانواده ها محبت به دختر و دامادشون نمیکنن

نه اینکه دوست نداشته باشن 

اما محبت نمیکنن حالا یا بلد نیستن یا اهلش نیستن

پس اینو بدون تنها نیستی 

بنظرم تو زندگی مشترکت ، زیاد این مسئله رو جلو شوهرت بازگو نکن حتی شده بهونه بیار

من مجرد مسافرت میرم تا اون سر کشور دانشگاه شهر دیگه بودم تو شهر خودمونم با دوستام دیر وقت بیرونیم هم ...

عزیزم اگه برا خواهر یرادرای دیگت اینجوری نباشه چیکار میکنی؟؟؟؟از این مقایسع نارحت نمیشی؟؟؟

عزیزم من درکت میکنمخیلی از خانواده ها محبت به دختر و دامادشون نمیکنننه اینکه دوست نداشته باشن اما مح ...

عزیزم بحث اینا نیست

من شوهرم عمل کرد ی بارم نرفت بیمارستان با ایننکه نزدیک بودن

عزیزم اگه برا خواهر یرادرای دیگت اینجوری نباشه چیکار میکنی؟؟؟؟از این مقایسع نارحت نمیشی؟؟؟

ن اتفاقا خوشحال میشم فقط واسه اونا زنگ بزنن من دوست دارم بیشتر خودم تماس بگیرم حالشونو بپرسم الته من آدم درونگرایی هستم زیاد از تماس خوشم نمیاد