2777
2789
عنوان

کاش پنج سال پیش ازدواج میکردم

2395 بازدید | 122 پست

کاش به حرف دلسوزانه بزرگترها گوش میدادم اونا خیر منو میخواستن

پنج شش سال پیش من ۱۸ ساله بودم

اون موقع وضعیت اقتصادی بهتر بود

برام یک خواستگار کارمند اومد که ۹ سال ازمن بزرگتر بود

که یک خونه نقلی و ماشین معمولی داشت از لحاظ فرهنگی شبیه خودمون بودن

چون میخواستم درس بخونم رد کردم

خلاصه اینکه چیزی که من از درس میخواستم گیر نیاوردم

حالا که تحصیلات و موقعیت اجتماعیم بالاتر رفته

ولی از اون بهتر برام نیومده

و ۵ سال پیش پسرا (سن بالاتر)شاید میتونستن خونه ماشین بخرن الان نمیتونن

الان خواستگارای ۲۷ سالم نهایتا یک ماشین قراضه داشته باشن

و خرجای عروسی اینقدر بالا رفتع بعید میدونم برام عروسی بگیرن طلا بگیرن

سال به سال هزینه ها بیشتر میشه و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما که سنتون خیلی کمه و هنوز بسیار فرصت خواهید داشت 

ولی در کل متاسفانه حقیقت تلخی رو گفتید  😔

معلم پسر من مجرد هستن بسیار زیبا و با فرهنگ بهشون میگیم ازدواج کنید میگن  

شوهر هم مثل خونه می مونه هر کی داره از قدیم داره توی این دوره خونه دار شدن و ازدواج کردن (چه برای پسر چه دختر)  شده آرزو ، از بس که سنگ جلوی پای جوون ها هست خصوصا مسایل مالی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
شما که سنتون خیلی کمه و هنوز بسیار فرصت خواهید داشت ولی در کل متاسفانه حقیقت تلخی رو گفتید 😔معلم پ ...

خب وقتی کسی دیگه ازدواج نمیکنه یا عبارتی نمیتونه ازدواج کنه یعنی فرصتی نخواهم داشت

بخلطر همین میگم کاش همون موقع ازدواج میکردم

الان نسبت به ۵ سال پیش تغییر زیادی نکردم

از لحاظ تجربه هم خب کلا سال به سال ادم تجربش بیشتر میشه ...

خب وقتی کسی دیگه ازدواج نمیکنه یا عبارتی نمیتونه ازدواج کنه یعنی فرصتی نخواهم داشتبخلطر همین میگم کا ...

۱۸ سالگی واقعا وقت ازدواج نیست ، حتی از نظر عددی هم ظاهر خوشایندی نداره  برداشت من از یه دختر ۱۸ ساله یه دختر شاد و سرزنده است که هزاران هدف خوب تحصیلی و شغلی در زندگی داره

داره دانشجو میشه و قراره هزاران اتفاق خوب و روابط هیجان انگیز ‌‌دوستی های ناب روی توی محیط دانشگاه تجربه کنه البته منظورم صرفا جنس مخالف نیست

کلا ازدواج نباید هدف باشه باید یه انتخاب باشه  

معلم پسر من ۴۳ ساله هستند که چنین عقیده ای دارن برای همین میگم شما هنوز خیلی فرصت انتخاب شدن یا انتخاب کردن دارید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

شاید ازدواج کرده بودی طرفت خوب نبود الان دم طلاق بودی تو که طرف رو نمیشناختی   من همیشه خودم رو اینجوری قانع میکنم گفتم شاید تو هم بخوای قانع کنی در ضمن الانم برات دیر نیس الان دست با کار شو تا ۵ سال بعد نگی چرا ۵ سال قبل ازدواج نکردم چون داریم رو به زوال پیش میریم اینجور که معلومه🤦‍♀️

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
۱۸ سالگی واقعا وقت ازدواج نیست ، حتی از نظر عددی هم ظاهر خوشایندی نداره برداشت من از یه دختر ۱۸ سال ...

راستش خیلی خوبه آدم تو جامعه ای باشه که سن ازدواج (خصوصا دختر ) بالا باشه

اما اطراف ما ۲۳ سال سن کمی نیست

از ۲۵ به بعد دخترا انتخاب میشن انتخاب نمیکنن 

شاید ازدواج کرده بودی طرفت خوب نبود الان دم طلاق بودی تو که طرف رو نمیشناختی من همیشه خودم رو اینج ...

الان مثلا چیکار کنم برای ازدواج تلاش خاصی نمیشه کرد

فقط باید موقعیتم بالا ببرم که همزمان سنم بالا میره 

و اکثرا دنبال کم سن هستن

هیچ تضمینی هم نیست در آینده و سن بالا ازدواج کنم و خوشبخت بشم!😔

الان مثلا چیکار کنم برای ازدواج تلاش خاصی نمیشه کردفقط باید موقعیتم بالا ببرم که همزمان سنم بالا میر ...

برو تو جمعایی که پسر زیاده به خودت برس و مو رنگ کن و مژه بکار و تیپ روز بگرد این چیزا مردم عقلشون به چشمشونه یه معرفم میتونی پیدا کنی تا بهت خواستکار معرفی کنه 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
راستش خیلی خوبه آدم تو جامعه ای باشه که سن ازدواج (خصوصا دختر ) بالا باشهاما اطراف ما ۲۳ سال سن کمی ...

حقیقتش ۲۷ برای دختر زیاد محسوب میشه

شهرای بزرگ و نمیدونم 

اما شهر ما تمام ازدواج ها زیر ۲۴ ساله

هر دختری سخت گرفته پشیمونه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

تازه پسرا چقد ادایی شدن برای دخترا طاقچه بالا میذارن اتقد حرصم میگیره زمونه بر عکس شدهههه

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!