2777
2789
عنوان

کاش پنج سال پیش ازدواج میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 122 پست
از دنیا عقبی. 5تا از همکلاسی دانشگام با دوس پسراشون ک دوست بودن ازدواج کردن. دوستام همینطور. منم با ...

دقیقا 

الان اصلا پسرا فقط خودشون انتخاب میکنن و 90 درصدشون هم با دوست دختر خودشون ازدواج میکنن

دیگه به حرف مادر نیستن مگه 20 سال پیشه؟؟

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب با اونم تضمینی نبود خوشبخت حداقل الان لیسانس داری که کسی نمیتونه ازت بگیره و میتونی باهاش کار پید ...

نه بابا خواستگار داشتم دکترا داشت مامانش جوری رفتار کرد انگار پسرش از دماغ فیل افتاده خود پسره هم همینطور مغرور بود فقط بخاطر مدرکش

اونجا بود فهمیدم تحصیلات شعور نمیاره

من میخواستم تو دانشگاه علم یاد بگیرم و کار پیدا کنم

متاسفانه سیستم آموزشیمون فقط برپایه حفظ و نمره و رقابته

کار هم گیرم نیومد

دیگه انگیزه ادامه تحصیل ندارم..

دقیقا الان اصلا پسرا فقط خودشون انتخاب میکنن و 90 درصدشون هم با دوست دختر خودشون ازدواج میکنن دیگه ب ...

الان اینجور ک متوجه شدم پسرا جوری شدن ک ی مدت با دختره میرن تو رابطه ببینن چجوره اگه اوکی بود اگه ب هم میومدن بعد ازدواج. یکی ازدواج کرده میناله یکی نکرده میناله والا باید زندگی کرد خوش بود هرمی قسمت شد ازدواج کنیم 

استارتر خودت دست به کار شو قشنگ تیپ های خوشگل بزن روی لوندی رفتار و اعتماد بنفست کار کن پسرای خوب رو خودت تور کن الان دوره دوره ازدواج مدرنه 

دوره ازدواج سنتی چندساله به سر اومده الان دختر پسرا اول خودشون باهم اشنا میشن دوست میشن بعد ازدواج میکنن

زرنگ باشی یه بخت عالی میتونی داشته باشی الان نسبت ازدواج سنتی به مدرن 10 به 90 هست

وقتش کی هست؟سن شخصیتی مهمه نه سن شناسنامه

دختر هجده ساله، خام، بی تجربه، کم سن

و جوونی نکرده س، 

جز دوتا بچه مدرسه ای و معلم و ناظم، تجربه ای با ادمها نداره

قطعا سن مهمه. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

عزیزم الان اکثرا خانواده ها به بچه هاشون خونه میدن ناراحت نباش 

قسمتت نبوده

و اینکه 9 سال اختلاف سنی خیلی زیاده

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....