توضیح میدم راجبشون اصلا کمک حال همسرم نبودن تو هیچ کاری کمک نکردن داشتن نکردن علنی میگن آدم باید مال خودش خرج کنه الان ۱ملیارد هزینه سفرزیارتیشون میشه اول میخاستن ماشین عوض کنن الان دیگه مادرسوهرم گفته باید بریم مکه حج واحب پدر شوهرم بیخیال ماشین جدیذ شد من به پدرشوهرم گفتم دیگه ماشین حدید نمیخربد خواهرسوهرم گف نه ماشین شما هست دیگه خواهرشوهرم مجرده سنش هم کم نیست 😐من اصلا وا رفتم اینو گفت بنظرتون حق با کیه اخه اونا اصلا هزار تومن کمک نکردن مارو همچی ما خودشون میخام همسرم اصلا انکار بچشون نیست منم به همسرم امروز گفتم هرکی سوار ماشینمون بشه پاهاشو میشکونم هرکی بلند پروازی میکنه میره پول به عربستان میده باید فکر بقیه چیزاشم بکنه حق با کیه حالا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
در ضمن ما میخاستیم ماشین عوض کنیم میدونستن پول کم داریم ولی کمک نکردن اصلا تعارف هم نکردن
اونا وظیفه شون نیست که به شما کمک کنن
در ضمن حج واجب الان نیست وهزینه شم یک میلیارد نیست
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔