2777
2789

توضیح میدم راجبشون اصلا کمک حال همسرم نبودن تو هیچ کاری کمک نکردن داشتن نکردن علنی میگن آدم باید مال خودش خرج کنه الان ۱ملیارد هزینه سفرزیارتیشون میشه اول میخاستن ماشین عوض کنن الان دیگه مادرسوهرم گفته باید بریم مکه حج واحب پدر شوهرم بیخیال ماشین جدیذ شد من به پدرشوهرم گفتم دیگه ماشین حدید نمیخربد خواهرسوهرم‌ گف نه ماشین شما هست دیگه خواهرشوهرم مجرده سنش هم کم نیست 😐من اصلا وا رفتم اینو گفت بنظرتون حق با کیه اخه اونا اصلا هزار تومن کمک نکردن مارو همچی ما خودشون میخام همسرم اصلا انکار بچشون نیست منم به همسرم امروز گفتم هرکی سوار ماشینمون بشه پاهاشو میشکونم هرکی بلند پروازی میکنه میره پول به عربستان میده باید فکر بقیه چیزاشم بکنه  حق با کیه حالا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در ضمن ما میخاستیم ماشین عوض کنیم میدونستن پول کم داریم ولی کمک نکردن اصلا تعارف هم نکردن

کمک وظیفه نیست لطفا. ولی شما هم ماشینتون زیر پای خودتون باشه حالا گاهی جایی خواستید برید با هم برید اشکالی نداره 

در ضمن ما میخاستیم ماشین عوض کنیم میدونستن پول کم داریم ولی کمک نکردن اصلا تعارف هم نکردن

اونا وظیفه شون نیست که به شما کمک کنن 

در ضمن حج واجب الان نیست وهزینه شم یک میلیارد نیست 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

حج بلند پروازیه؟

چه بی شخصیت 

ولی اونجا هم که گفتن ماشین شما هست حق با شماست 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
بله از حج واجب تر این بود که برای ‌پسرشون یه مغازه بخرن که هرسال آواره نباشه از مستاجری

اگر کمک میکردن خیلی لطف میکردن . ولی واقعیتش اینه موقع ازدواج باید شرایط مالی طرف رو ببینی بعد بله بگی . شرایط خودش نه پدرش 

اونا وظیفه شون نیست که به شما کمک کنن در ضمن حج واجب الان نیست وهزینه شم یک میلیارد نیست

من مامان بزرگم یه ماه پیش رفته بود واجبی نه هاااا عادی 

۵۰۰ خرج شد 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

به تو اصلا ربطی نداشته قشنگ معلومه داری حسودی میکنی بعد پیرمرد پیر زن دارن میرن مکه یه مسافرت

والا ما که خودمون به مادرشوهرمون پیشنهاد میدیم بنویسه برا مکه 

یعنی این همه زحمت بکشی و زندگی کنی  حقت یه مسافرت نباشه

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
اونا وظیفه شون نیست که به شما کمک کنن در ضمن حج واجب الان نیست وهزینه شم یک میلیارد نیست

هست عزیزم ۶ماه دیگه میرن اسم نوشتن در جریان نیستی شما با هزینه  ولیمه شد ۱ميليارد