2777
2789

ب نظر خودم که حماقت هست

من با کلی دوندگی و استرس پارسال ثبت نام سایپا شاهین ثبت نام کردم

برای من تو قرعه کشی شد زمستان ۱۴۰۳

منم گفتم عیب نداره دیگه بمونه

دیروز پیام اومد که پیش فروش میشه

یعنی الان برم ۲۹۰ بریزم مرداد سال بعد دعوت نامه میاد برای بقیه پول یعنی ۳۰۰ میلیون من ۸ ماه بمونه پیش کارخونه

شاهین الان ۶۲۰ عه تو بازار ۸۳۰

الان با گرمی ۵ تومن طلا من باید ۶۰ گرم بفروشم بمونه 

فقط از شانس قشنگم موندم ماه پیش برای برادر همسرم ب صورت فروش فوق العاده اومد برای برادر خودم هم پارسال فروش فوق العاده بود فقط من اینجوری شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگر جای شما باشم طلامو برای اینکار نمیفروشم بخصوص که ماشین شاهین هست

باز شاهین بیشترین ما به التفاوت تو بازار داره 

من که نمیخوام اینکارو کنم الان ۶۰ گرم بفروشم سال بعد ماشین دستمه

طلا نسب ب پارسال دو برابر شده 

وقتی دیدی پیش فروش شده خب حوالشو میفروختی . لازم نکرده بود واسه ماشین طلا بفروشی . طلا بهترین سرمایس ...

طلا نفروخته تازه دیروز پیامک اومده برام

هیچی نخریدم اینا برای همون پارسال که میگفتن ۱۰۰ تومن مسدود کنید 

فروش شاهین تو بازار مقداری سخت تر هست

شما مگه شاهین داشتی.

؟

اتفاقا ماشین خوبیه من داشتم خیلیم سریع فروخته شد

تا نیاز به پول داشتم سر ۲ روز فروختم

نسبت به قیمتش خیلی ماشین خوبیه

از دنا و تارا بهتره چون اونارم داشتم

الان اختلاف قیمت ۳۰ درصد سود میده اگر ۳۰ درصد روی طلا در نظر بگیری یعنی باید مرداد سال دیگه طلا ۶۵۰۰ باشه 

از طرفی نقد شوندگی ماشین کمتر از طلا هست 

در نهایت خودت باید تصمیم بگیری 

از بهمن ترامپ وارد کاخ سفید میشه انس جهانی دیگه رشد خاصی نمیکنه اما بخاطر نوسان دلار و جنگ توی منطقه طلا نوسان داره در هر صورت کسی دقیق نمی‌دونه چی میشه البته احتمال افزایش قیمت سوخت هم هست

به نظرم امسال سوخت گرون نمیشه بخاطر حذف ارز نیمایی فعلا دست دولت خالی نیست اما احتمالش برای سال دیگه هست

شما مگه شاهین داشتی.؟اتفاقا ماشین خوبیه من داشتم خیلیم سریع فروخته شدتا نیاز به پول داشتم سر ۲ روز ف ...

برادر منم داره والا ی ساله باهاش ۵.۶ بار مسافرا رفته آخ نگفته خیلی ام راحته مردم فقط میزنن سر نال