2777
2789
عنوان

خانومایی که ذهن اقتصادی دارین پیشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست
الان اختلاف قیمت ۳۰ درصد سود میده اگر ۳۰ درصد روی طلا در نظر بگیری یعنی باید مرداد سال دیگه طلا ۶۵۰۰ ...

مبخوام بیخیال شاهین بشم 

نظرتون 

تحویل ماشین من تازه پاییز میسه 

مبخوام بیخیال شاهین بشم نظرتون تحویل ماشین من تازه پاییز میسه

اگر پاییز میشه احتمال افزایش قیمت خودرو هست از طرف سایپا که البته بعدش بازار هم میره بالا 

من نمیتونم نظر قطعی بدم هرکسی بنا به شرایط زندگی و سبد سرمایه گذاریش تصمیم میگیره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فروش شاهین تو بازار مقداری سخت تر هست

اتفاقاالان شاهین فروشش عالیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
پس چرا الان دو ماهه ما قصد فروش شاهینو داریم اما مشتری نیست!!

مدل کی هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دو سال پیش

شاهین 1400یه ذره عیب. ایرادداشتن بخاطرهمین مدلا 400خوب نمیخرن

برادر منم داره والا ی ساله باهاش ۵.۶ بار مسافرا رفته آخ نگفته خیلی ام راحته مردم فقط میزنن سر نال

اره واقعا ماشین خوبیه به نسبت قیمتش 

منم داشتم ولی فروختم باز ماشین دیگه ای خریدم