2777
2789

من نامزد بودم شوهرم بهم میگف خونه برامون مهمه اگ برات طلا نخرم ناراحت میشی منم میگفتم ن عزیزم خونه از طلا مهم تره تلاششو کرد تو‌نامزدی خونمونو گرفتیم ولی برادرشوهرم میدید ک شوهرم همیشه پیششون میگن من طلا نمیخرم میخوام خونه .. 

هر ماه طلا بارونش میکرد جاریمو اونم میومد پز طلاهاشو میداد پیشم ولی من اصلا ی ذره هم ناراحت نمیشدم 

چون با پول شوهر من نگرفته ک 

ولی یه سال پیش فهمیدیم ک جاری با سیاست من ک پیش ما نقش بازی میکرد همیشه قربون صدقه شوهرش میرف خیانت کرده اونم با چند نفر شوهرش مچشو گرفته بود ..

هم مادرشوهرم هم برادرشوهرم گفته بودن دیگ از این به بعد ن طلا میخرم ن لباس ن چیزی حتی طلاهاشو هم گرفته بودن

چند ماه پیش شوهرم النگو خریده بود برام از حسودیش نمیدونم تو خونش چیا گفته بود النگوشو شکسته بود ک برادر شوهرم براش طلا بخره و بله گرفتن 

روز مادر هم بازم شوهرم برام طلا خریده مادرشوهرم رسونده بهشون ک برا من طلا خریده زود رفتن طلا فروشی طلا خریدن و مادرشوهرم ک اصلا ب من زنگ نمیزنه دیدم زنگ داره میزنه برداشتم سلام خوبی ... یکم حرف زدیم 

گفتم چ عجب برگشته میگ جاریتم اینجا بود چهارتا انگشتر طلا خریده 

منم گفتم مبارک باش 

ناراحتیم واسه اینه ک  مادرشوهرم با افتخار زنگ زده بهم ک طلا خریدنو ..

هم اینکه خرابا شانس دارن 

واقعا چرا باید به یه بیلیاقت رو بدن از دیروز انقد ناراحتم ب شوهرمم میگم ک چرا رفته طلا خریده مگ نگفتن دیگ نمیخریم 

شوهرم میگ واسه پس انداز گرفتن منم گفتم خب شمش میگرفتن باید ب بیلیاقت طلا بخره اونم بکونه تو چشمون 

اگ اولا بود اصلا مهم نبود ولی خیانت کرده ها با چند نفر 

هم هرچی میخواد میکنن اینو نمیتونم بکشم 

فقط قصدو نیتش اینه ک ببین من هر غلطی کنم بازم بهم تعظیم میکنن حرفمو گوش میدن 

اصلا چیکار اونا دارید؟! زندگیتونو بکنید دیگه😐😐😐😐خیلی عجیبه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شماها چرا انقدر با هم تبادل اطلاعات دارین ، والا ما اصلا نمیفهمیم کی چی خرید خودمونم نمیگیم ، وقتی دور همیم فقط چرت و پرت میگیم میخندیم

نه خودت نه شوهرت نباید بگین فکرتون چیه برنامه تون چیه چی خریدین چی میخواین بخرین ، مال اونا رو هم نباید بشنوین

مادرشوهر چه ادم ساده و بی فکریه ، این خبرا گفتن نداره 

سرزنش نکن دچارش میشی 

دیگه زندگی خودشونه شاید زنه اصلاح شده شوهرشم فرصت داده ازاول شروع کردن هرچی هست مهم شوهرشه که انگار کنار اوکده باقضیه شمام انشالله ازاونم بیشتربخری خدابه همه بده 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

ارتباط طلا خریدن اونو با شما نمیفهمممم!!!

سرت تو زندگی خودت باشه

شاید ادم شده شوهرش بخشیدش دیگه حق زندگی نداره؟؟؟؟

چه حسود و خاله زنکی

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

به شوهرت چیزی نگو خودتم کاریت نباشه فقط همون لحظه به مادرشوهرت میگفتی آفرین فلانی(برادرشوهرت)چقدر بزرگوار و بخشندست

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔