2777
2789

خیلی ادایی میخوره

کلاس میذاره

چته خب😒

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتاجی

دقییییقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من کامل ندیدم فقط چندتا پست ازش تو اینستا دیدم به نظرم السا خیلی بی ادب بود

خیلی خیلی

کلا نحوه خوردنش هم بد و دور از اصول بنظرمن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه ادا تا این حد که از قرمه سبزی خوشش نمیاد😒

دقیقا

حالا بخدا تو خونش نون و رب میخوره و اینجا ادا میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم واقعا از قرمه سبزی خوشم نمیاد و نمی‌خورم ولی اینا بنظرم سناریو کارگردان و...هست بیشتر

خب خیلی از ادما خیلی غذاهارو نمیخورن ولی دلیل بر ادا نیس

مثلا من خودم از خورشت کرفس بدم میاد و یبار یجا دعوت بودیم میزبان دومدل غذا پخته بود و گف کرفس بخور محترمانه گفتم نه ممنون من دوست ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقاحالا بخدا تو خونش نون و رب میخوره و اینجا ادا میاد

این اداها به میزبان حس بدی میده

از ضایع کردن دیگران لذت میبره

عوضش داوودنژاد حسابی مهربون و خودمونیه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
خب خیلی از ادما خیلی غذاهارو نمیخورن ولی دلیل بر ادا نیسمثلا من خودم از خورشت کرفس بدم میاد و یبار ی ...

میگم این مکالمه ها بیشتر سناریو هم هست 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
میگم این مکالمه ها بیشتر سناریو هم هست

شاید همین باشه

مثلا برای جذب مخاطب

ولی در کل خیلی رو اعصاب و بیشتر ادمو زده میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی خیلیکلا نحوه خوردنش هم بد و دور از اصول بنظرمن

به نظر من کسی که انقدر حساسیت غذایی داره و هرچیزی رو نمیخوره کلا نباید شرکت کنه هرچند فکر میکنم به قول اون دوستمون سناریو کارگردان هست چون فصل قبلم پژمان بازغی به بهونه ازمایش همین بازی رو در اورد