2777
2789
عنوان

قبول دارین شوهرایی که حسابی خوش خوراک و شکمو ان

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 80 پست

من اگه مرد بودم از اینا بودم که زنمو دق میدادم🥴 از بس بدغذام

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا باز خوبه شوهر تو ساده پسنده

مال من ب شدت بد غذاست ینی عدس پلو لوبیا پلو استانبولی ته چین باقالی پلو شوید پلو کوکو سیب زمینی کوکو سبزی ماکارانی و خورش قیمه نمیخوره

فقط آبگوشت و کتلت و مرغ و خورش سبزی

تو فک کن من چی‌میکشمممممممممم

اینو نمیدونم ولی برادرشوهرم شدیدا خوش غذاست ، دست پخت جاریم افتضاحه یه سوپ نمیتونه بپزه این زن ، سوپش شبیه اسهال بچست کم میمونه ادم عوق بزنه 

بعد شوهرش میزنه رو زانوش غذاشو با لذت میخوره میگه به به بخورید زنم غذای رستورانی پخته عالیه 

ما به زور میخوریم ولی من ته دلم به جاریم حسودی میکنم چون شوهر من بدغذاست بهترین چیزم بزاری جلوش یه ایرادی پیدا میکنه ... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

منم شوهرم بد غذا ولی دارم سعی میکنم درستش کنم مثلا مجرد بود فسنجون ماکارونی دمی گوجه نمی‌خورد الان میخوره ولی فلفل دلمه آویشن لب نمیزنه منم مجبورم ساده درست کنم ولی درکل شوهرم شکمو

کد بانویی زن هیچ ربطی ب خوش خوراک بودن مرد نداره

شماهر چیزی ک میخوای یاد بگیر درست کن واسه خودت واسه دل خودت واسه این ک مهمان بیاد بتونی تنوع داشته باشی تو غذا و دسر حالا همسرت خورد چ بهترنخورد هم چیزی از دست نمیدی 

بلکه اینجوری ب ارزشت بیشتر اضاف میشه

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

چلو گوشت سادس😂😂 اکبر جوجه سخت

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه