2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفت ۸ شب به بعد هیچی نخور۶ صبحم بیا ازمایش

ببین چیزایی بخور که پروتئین داشته باشه که سیرت کنه مثل سینه مرغ و تخم مرغ اینا چیزای شیرین یا برنجو ماکارانی بخوری اولش خوبی ولی بعدش افت مبکنه قندتو زود گرسنت میشه

ببین چیزایی بخور که پروتئین داشته باشه که سیرت کنه مثل سینه مرغ و تخم مرغ اینا چیزای شیرین یا برنجو ...

گفتی شیرینی منو بیچاره میکنه افت قند میده بهم

فشارم میشه ۱۰ و ۱۱😐

خو همین دیگه بابا زود تموم میشه فکر کن داری آب وقند میخوری

من میگم چجوری ۸ تا ۶ صبح تحمل کنم 

میگن کشیدن گرینگی برای نی نی عوارض داره🥲🥲🥲

خودم  مهم نیستم 

یاخدا این ازمایش...مث سگ ازش میترسم بخدا الان حامله نیسما ولی فقط توفکر اینم ک حامله شدیم‌چجور ۴بار ازمایش بدم دستام سوراخ میشه فشارم‌میفته.عین چی از ازمایش میترسم...ناشتا رو میشه موند اما دستای ادم‌درد نمیگیره؟یا چیزی حس نمیکنی از سوزن؟عزیزم خوشبحالت ک داری این مرحله رو میری🥲🥲هروخ رفتی دادی،بیا همینجا زیر این‌پستم بگو برام سختت بود یانه

دقیقا مثل من دیگه پدرم دراومد هم تو بارداری هم یه بار گفتن سن بچه  کمتر از تاریخته یه بار گفته کیسته ابت آب نداره یه بار گفتن مشکوکی به دیابت همش این بیمارستان اون بیمارستات همش خون میگرفتن نوار قلب نمیدونم سونو و تست امینوشور و ازین چیزا پدرم دراومد زایمان کردنی ام که دوتا دانشجو اومدن امتحان بدن افتادن گیره من اولی تا اومد سرم بزنه استادش گفت ردی گفت چرا گفت ببینم مگه نباید ... من سریع گفتم الکل بزنه گفت اخ استاد ببخشید ،دومی اومد سرم بزنه جوری زد پارجه تخت یکه به خون شد گفت احمق زدی رگو داغون کردی😑 اخر خوده استاده سرم زد برام، منم خیلی بدبختی کشیدم جفت زایمانام این پودره قنده یه گوشش بود

یاخدا این ازمایش...مث سگ ازش میترسم بخدا الان حامله نیسما ولی فقط توفکر اینم ک حامله شدیم‌چجور ۴بار ...

تا به پودر قند برسی

شصتاد بار قبلش از ماه اول تا ۶ دستات سوراخ میشه دیگه این چیزا برات بی معنی میشه

دیگه استرسای سونو ان تی و آنومالی بماند

قوی میشی