2777
2789

اول از همه اینو بگم کورد ها خیلی پولدارن تا حالا ندیدم کوردی بهم پیشنهاد بده و سطح مالیش کم باشه 

ولی قبلاً خاطره خوبی ازشون نداشتم و اینکه احساس میکنم حالا هر کی باشه چه کورد چه ترک چه لر چه... هر کی پولدار باشه خیانت کار هست جدا از این مبحث فرهنگ هامون هم با هم فرق داره ولی خب یه شهری هستیم که کورد و تورک با هم قاطین یعنی همه با هم تو یه شهر زندگی میکنیم به نظرتون با یه کورد وارد رابطه بشم کار درستیه؟ایشون خیلی پولدارن و پسر طلا فروش معروف شهرمون هستن از نظر اندام و تیپ هم اوکیه از نظر اخلاقی نیاز دارم بیشتر باهاش آشنا بشم

و اینکه یه سوال کورد ها بگیرن؟یعنی قصدشون از رابطه جدی هست؟

(لطفاً مبحث رو به سیاسی و... نکشین من از نظر فرهنگی و آداب و رسوم گفتم کورد و تورک و گرنه من عاشق اینم با یه کورد یا لر وارد رابطه بشم)

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکسی نمیتونه با ما کوردا کانکت شه بنظرم

تو اطرافم ازدواج کورد و تورک زیاد دیدم 

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

بنظر من زیاد جالب نمیشه سخته درک کردن

منم همین حسو دارم 

عزیزم این چیزا به شخصیت خود فرد بستگی داره و ربطی به ترک و کرد بودن نداره

من خودم کوردم ممکنه با همزبونم ازدواج میکردم و به طلاق ختم میشد چون آدم مناسب من نبود نه بخاطر فرهنگ و زبان .

از اولشم سوال کن ببین قصدش ازدواجه یا نه

اگ ترک بودم فقط با هم قوم خودم تو رابطه میرفتمبنظرم شاید سازگاری اقوام مختلف با ترکها سخت باشه

درسته اختلاف فرهنگی مون با خیلی از اقوام اذیتمون می‌کنه

ولی ازدواج کورد و تورک هم زیاد اطرافم دیدم