2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 35 پست
اره تب هم داره یعنی کی خوب میشه اینطوری پیش بره بچم میمره هزگشنگی

خدانکنه مامان جان کم بد برای بچت بگو تبش رو کنترل کن آب میوه طبیعی بده غذا چی دوست داره درست کن یه قاشقم بخوره خوبه آش درست کن اگه کشک دوست داره بریز توش بهش بده یکم جون بگیره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
نه ب زور چیزی نده بخوره خودش خوب میشه قرص جوشان ویتامین ث و... بده و آبمیوه و مرکبات خوبه کلا

کاش بخوره هرچی بخوره حاضرن بدم ولی خودش درخواست غدامیکنه یه لب که میزنه میندازه زمینوگریه میکنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی خب چیزی به زور نده واقعا معده اذیت میکنه فقط چیزای شیرین مثل قند و نبات و این چیزا بذار دهنش فشارش نیوفته لاقل

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
من خودم سرماخوردم صبح سرپا نميتونستم وایسم حس میکردم پاهام بی حس شده ، معده ام هم یکم دیرهضم شده میز ...

من خودمم گلوم گوشام سرم داره میترکه دوتاامپول زدم افاقه نکرد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
دخترم هیچی نمیخوره دارم میمیرن ازنگرانی ابم بخوره بالامیاره بچم ای خداخودت کمکم کن

آمپول تهوع زدی براش،ببر یه سرم دیگه بزن و تقویتی

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
ولی خب چیزی به زور نده واقعا معده اذیت میکنه فقط چیزای شیرین مثل قند و نبات و این چیزا بذار دهنش فشا ...

آفرین من یادم رفت بگم چای نبات یکم غلیظ بهش بده اسهالشم قطع میکنه

خدانکنه مامان جان کم بد برای بچت بگو تبش رو کنترل کن آب میوه طبیعی بده غذا چی دوست داره درست کن یه ق ...

میدونی دلم اتیشه دارم ذره ذره اب میشم دکترگفت اش وسوپ ندم به خاطراسهالش گفت بهتره تاوقتی خوب بشه شیربدم ولی نمیخوره

ولی خب چیزی به زور نده واقعا معده اذیت میکنه فقط چیزای شیرین مثل قند و نبات و این چیزا بذار دهنش فشا ...

😔😔وای خدابچم نمیتونه سرپابشه همون بچه ای که ساعت۷صبح هرروزبیدارمیشد الان نمیتونه ازجاش بلندشه

میدونی دلم اتیشه دارم ذره ذره اب میشم دکترگفت اش وسوپ ندم به خاطراسهالش گفت بهتره تاوقتی خوب بشه شیر ...

میدونم عزیزم منم مادرم بچه که مریض میشه مادر جونش در میاد تا خوب شه ولی این ویروس لعنتی خیلی سخت و سنگینه باید دورش بگذره دیگه

آمپول تهوع زدی براش،ببر یه سرم دیگه بزن و تقویتی

اره ۳تاامپکل تهوع شربت ولی فایده نداره

😔😔وای خدابچم نمیتونه سرپابشه همون بچه ای که ساعت۷صبح هرروزبیدارمیشد الان نمیتونه ازجاش بلندشه

غصه نخور درست میشه فقط باید دوره اش و طی کنه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
میدونم عزیزم منم مادرم بچه که مریض میشه مادر جونش در میاد تا خوب شه ولی این ویروس لعنتی خیلی سخت و س ...

پس کی خوب میشه بچمفقط بگین چندروزدیگه خوب میشه 

انقدبهش امپول زدن داره جونم درمیادبادستای خودم سفت نگهش داشته بودم بچم انقددادزدکبودشدخداباچرامنوبابچم امتحان میکنی

میدونی دلم اتیشه دارم ذره ذره اب میشم دکترگفت اش وسوپ ندم به خاطراسهالش گفت بهتره تاوقتی خوب بشه شیر ...

قشنگ درکت میکنم منم دخترم آبم میخوردمیوردبالا قشنگ آب میشدبعدازهرمریضیش منم آب میشدم ازغصه دخترمن دوهفته می کشیدتاخوب بشه غذانمیخورد فقط آب میوه طبیعی میگرفتم بهش میدادم بخوره 

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️
قشنگ درکت میکنم منم دخترم آبم میخوردمیوردبالا قشنگ آب میشدبعدازهرمریضیش منم آب میشدم ازغصه دخترمن دو ...

دخترم جزاب چیزی نمیخوره اونم بالامیاره کاش همه ی مریضی هاش بیادسراغ من