2777
2789
عنوان

ویروس جدید

285 بازدید | 35 پست

خانمابچم هیچی نمیخوره هرچی هم بخوره بالامیاره دیروزبردیمش دکترسرم زدبهش ولی بازم حالش بهترنشده ازگشنگی داره میمیره نمیتونه سرپاوایسه

چیکارکنم توروخدااگه راهی میدونین به من مادربگین

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببر سرم بزنه دوباره.اگه بالا آورد.بچه من از بالا و پایین

باهزاربدبختی دیروزنگهش داشتیم تاسرمش تموم شه شوهرم نبردپدرشوهرم برد

بچه ی شمام مریضه وانم اسهال واستفراخ

چندروزه مریضه

بچه ی شمام نمیخوره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

دختر منم گرفت۵روز تمام هیچی نخورد فقط دارو و یکم آب پرتقال در روز میخورد بمیرم بچم۲کیلو کم کرد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
تو مدرسه گرفته صورتش آب رفته

من بچم یک ونیم سالشه اصلانمیتونه سرپاوایسته واقعادرمونده شدم چیزی ندم عذاب وجدان میگیرم به زورم بدم بالامیاره اصلامیلی به هیچی نداره

دختر منم گرفت۵روز تمام هیچی نخورد فقط دارو و یکم آب پرتقال در روز میخورد بمیرم بچم۲کیلو کم کرد

الان خوب شده مثل فبل میخوره دخترمن علاعمش اول صداش رفت وازبینیش اب میومدبعدش اسهال واستفراغ شداز۴روزه هیچی نمیخوره

وایی خیلی بده اولش بی اشتهایی و آبریزش بینی و بی حالی هی بعد سه روز هم از تب و بدن درد شروع می‌شه

اره تب هم داره 

یعنی کی خوب میشه اینطوری پیش بره بچم میمره هزگشنگی

الان خوب شده مثل فبل میخوره دخترمن علاعمش اول صداش رفت وازبینیش اب میومدبعدش اسهال واستفراغ شداز۴روز ...

الان بهتره ولی هنوز گاهی دل درد داره و خوردنشم فعلا مثل قبل نشده ولی بهتره روزی یه وعده با یه میوه میخوره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
الان بهتره ولی هنوز گاهی دل درد داره و خوردنشم فعلا مثل قبل نشده ولی بهتره روزی یه وعده با یه میوه م ...

دخترم هیچی نمیخوره دارم میمیرن ازنگرانی ابم بخوره بالامیاره بچم ای خداخودت کمکم کن

اره تب هم داره یعنی کی خوب میشه اینطوری پیش بره بچم میمره هزگشنگی

نه ب زور چیزی نده بخوره خودش خوب میشه قرص جوشان ویتامین ث و... بده و آبمیوه و مرکبات خوبه کلا

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

من خودم سرماخوردم صبح سرپا نميتونستم وایسم حس میکردم پاهام بی حس شده ، معده ام هم یکم دیرهضم شده میزی نمیتونم بخورم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍