2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی دارم آبجیای گلم میشه بیایین🥲🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 68 پست
مگه کنکوری نیستی؟ بزن دیگه بابا کرم مو بر بزن ژیلت نزن

حالا هم خجالت میکشم همیشه با مو دیده بزنم صد در صد میگه چرا زدی😂😂😂💔

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته عزیزم؟اگ خودت اذیت نیستی نکن اشکال نداره

هفده کنکوری ام 🥲

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

حالا که رابطه ندارین به اون صورت

نه بابا اصلا

دستامو همیشه میبینه هیچی نمیگه یعنی تا حالا حرکتی ندیدم که ناشی از خوشش نیومدن یا چندشش شدن یاشه

ببین تمیز و صیقلی بودن که مهم هس مردا هم دوس دارن ولی یه بار شیو نبودن زیاد جلب توجه نمیکنه 

شما چون جوون هستی و دوران نامزدی یه مقدار حساسیتتون زیاده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
من خودم شیو نکنم خجالت میکشم

ایوایی اینجوری که من الان خجالتم شد باز 🥲💔 

یچی بگم بهش؟؟

ازش بپرسم؟؟

اره بابا بزن، تو که نمیخواهی پاهات مثل مردها پر مو باشه، زن باید لطافتش رو از هر نظر چه ظاهری و چه ر ...

مثل مردا مو نداره که 💔🥲

خیلییی نازک یه چند تا پراکنده اس