2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی دارم آبجیای گلم میشه بیایین🥲🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 68 پست

شوهر من که کلا از مو خوشش نمیاد 

ولی خب من همه جام نمیزنم و مو هم دارم چون بدنم حساسه جوش میزنم ولی خب غر میزنه که من مو دوست ندارم ولی منم تحویل نمیگیرم چون بزنم باز میگه من جوش دوست ندارم پس فرقیم نمیکنه

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

راحت باشین ایشون به موهای شیو نشده توجه نکرده بلکه عکس العملشون در مقابل عمل پوشانیدن دست و پاتون بوده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادما فرق دارن ولی شیو کن دیگ

اخه سنم چیزه یعنی فعلا شرایطش نیست نمیخامم ژیلت بزنم 🥲

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

الان خودشون که جنگل آمازون دارن اشکال نداره انقدر ارزش خودتو پایین نیار لطفا....من اصلا برام مهم نیست شوهرم چجور دوست داره ولی خودم دوست دارم همیشه بدنم بی مو باشه این برام مهمه

🌈💙 Martia 💙 🌈

اره خوششون نمیاد

اخه پس چرا هیچی نمیگه 

اتفاقا رک و رو راستم هست ولی هیچی نمیگه 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

خب قشنگ نیست به حال احساس تمیزی به ادم نمیده،شاید این حسو بده که به خودت نمیرسی

اتفاقا من خیلی تمیزم 

خودشم همیشه میگه 

میگه اسم تمیزی میاد تو رو یادم میاد 

ولی خب زیادم نیستااا ولی من خودم خجالت کشیدم خصلت دخترونه دیگه

خب از اقایون باید بپرسی من به عنوان یه اقا دوست دارم شیو شده باشه تمومشونم اینجورند حداقل دوستامو می ...

شما خواهری اومدی تاپیک من ؟؟؟

اتفاقا من خیلی تمیزم خودشم همیشه میگه میگه اسم تمیزی میاد تو رو یادم میاد ولی خب زیادم نیستااا ولی م ...

بله متوجهم،حالا برو لیزر خودتم راحت میشی همسذچرتم قژعا بیشتر خوشش میاد

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
راحت باشین ایشون به موهای شیو نشده توجه نکرده بلکه عکس العملشون در مقابل عمل پوشانیدن دست و پاتون بو ...

دستامو همیشه میبینه هیچی نمیگه 

یعنی تا حالا حرکتی ندیدم که ناشی از خوشش نیومدن یا چندشش شدن یاشه