2777
2789

معذت میخوام که همچین سوالی میپرسم میدونم که بی ادبیه ولی واقعا برام چالش بزرگیه 

من ناخنم رو همیشه کوتاه نگه میدارم ولی خیلی دلم میخواد بکارم بهر حال الان همه ب فکر زیبایی شونن مخصوصن بین همسن و سالام تو دانشگاه  

ولی چون وسواس دارم همش فکر میکنم اگه ناخن بکارم هر چند کوتاه نمیتونم دستام رو بخصوص زیر ناخنم و نوک انگشتام رو درست بشورم و خیلی خیلی ببخشید حس میکنم نمیتونم طهارت با دست رو درست انجام بدم میشه راهنماییم کنین 

بازم ببخشید ولی اگه راهنمایی کنید ممنون میشم  

بخدا چند بار این تاپیک رو زدم ولی کسی جواب درستی بهم نداد 

ناخن کوتاه بکار،کلا قشنگه واسه یه خانوم

بعد توالت هم چن بار با مایع دسشویی دستاتو مخصوصا زیرناخناتو بشور

یدونه مسواکم بزار فقط مخصوص دستت که اگ باز حس کردی تمیز نیس با اون بشور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو الان خودتو مگه با ناخنتان میشوری؟؟؟😐ناخن اصلا نمیخوره بهش با انگشتات میشوری دیگه

همون دیگه مگه با نوک انگشت نمیشورین ؟ ناخن مانع نیست بعدش هم وقتی میخواین دستتون رو بلورین چیکار میکنین ؟ 

همش میگم اینهمه آدم ناخن کاشتن یعنی هنقدر مشکل بزرگیه؟؟

ناخن کوتاه بکار،کلا قشنگه واسه یه خانومبعد توالت هم چن بار با مایع دسشویی دستاتو مخصوصا زیرناخناتو ب ...

اون باشه اوکیه وای طهارت رو چجوری انجام بدم ببخشید تو رو خدا ولی خیلی بابتش مضطربم 

یه سوال دیگه بعد از طهارت با دست با مسواک بشورم یا همیشه؟؟؟؟ 

میشه بگین خودتون دستاتون رو چجوری میشورین ؟؟

همون دیگه مگه با نوک انگشت نمیشورین ؟ ناخن مانع نیست بعدش هم وقتی میخواین دستتون رو بلورین چیکار میک ...

وای تو دیگرخیلی حساسی خب مثل روزای عادی مایع میزنی به کف دت میکشیم خیلی اذیت میشی ی مسولک مخصوص بزار با اون بشور واقعا مشکل بزرگ نیست

وای تو دیگرخیلی حساسی خب مثل روزای عادی مایع میزنی به کف دت میکشیم خیلی اذیت میشی ی مسولک مخصوص بزار ...

نه منظورم اینه هر وقت دستام رو شستم با مسواک بشورم یا فقط بعد از طهارت