2777
2789
عنوان

به نظرتون سن مهمه واقعا

337 بازدید | 51 پست

من ی خواستگار داشتم خیلی بزرگ بود برای همون خانوادم نذاشتتن همه چی تموم فقط سنش خیلی بیشتر بود 

اما خودم کسی رو دوست دارم  ک ازم کوچیکتره چند ماه 

ن برای ازدواج همینجوری فقط دوستش دارم

چرا سن اینقدر مهمه اخه

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫

خیلی مهمه تو جریان زندگی  می فهمی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سن اصلا مهم نیست من شوهرم دوسال کوچیک تره ازمن 

هیچ مشکلی هم نداریم 

من از واکنش خانوادش میترسیدم ولی دیدم مامانش میگن مهم اینه همو دوست دارین و این چیزا ملاک خوشبختی نیست 

با اینکه من یه بچه هم از شوهر قبلم داشتم. 

سن اصلا مهم نیست من شوهرم دوسال کوچیک تره ازمن هیچ مشکلی هم نداریم من از واکنش خانوادش میترسیدم ولی ...

اره من خواستگارم خیای بزرگ بود سر سنش نداشتنهنوز دلم میسوزه 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
من واقعا مشکل ندارم میتونم بسازم. کنار بیام

چرا باید بسازی؟ چرا خودت رو لایق یه زندگی درست نمیبینی؟  بعدم نتیجه ساختنت میشه افسردگی مشکل عصبی و هزار چیز 

بچه چه گناهی داره 

اگر خیلی شرایط طرف خوبه برید پیش یه مشاور حرفه ای، شرایط دو طرف رو بسنجه طی چندین جلسه بعد اگر اوکی بود ازدواج کنید