2777
2789
عنوان

به نظرتون سن مهمه واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 51 پست
من میگم بستگی به گرایش آدم دارهمن از آدمای عاقل و مردونه خوشم‌میاد ۲۴ تا ۲۸ سالبعضیا از کوچیکتر از خ ...

اره کل ماجرا همینه اما خب گاهی یکی به دل ادم میشینه

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدوفیل؟😂نه این اون‌نیستمثلا دختر ۲۰ ساله از مرد ۳۵ ساله خوشش میاد چون‌سنگین و عاقلهمریضی نیست بنظرم ...

ن پدوفیل برعکسه

یه اسم دیگه داره همین دیروز داشتم میخوندم تو گوگل

یادم رفته

سرچ کنی متوجه کیشی

همسر سابق من ۶ ماه کوچیکتر بود

با التمااااس اومد خواستگاری و منو راضی کرد

اما بعد از ازدواج خیلی فاز برداشته بود که سنش کمه

از سن کمش فقط بی عقلیش به ما رسید ولی خودش خیلی حس سر بودن و جوون بودن داشت و یه امتیاز میدونست اینو

حالا فکر نکنی من سنم زیاد بودا

۱۹ سالم بود دوست شدیم . ۲۲ سالم بود عقد کردیم چند سال بعد هم جدا شدیم

در کل نمیشه یه نسخه برای همه پیچید

چند ماه کوچکتر مشکلی نیستاما اگه خیلی کوچکتر یا بزرگتر باشه ایراد دارهتازه داشتم تو کتاب میخوندم این ...

نه اونکه گفتم اولی خواستگارمه ۱۲ سال بزرگ 

اونکه چند ماه کوچیکه کسی که من دوستش دارم فقط هیچ ارتباطی نداشتم باااش

همسر سابق من ۶ ماه کوچیکتر بودبا التمااااس اومد خواستگاری و منو راضی کرداما بعد از ازدواج خیلی فاز ب ...

باز اینطوری(مرد جوون خودشیفته) بهتر از یه سن بالای خودشیفته است که حتی توان رابطه ی نرمال هم نداره... 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

اینها افکار پوسیده ای که تو جامعه ما ریشه های عمیق داره. میگن مرد باید بزرگتر باشه درامد بیشتر داشت ...

افرین چقدر قشنگ گفتی

البته به جز سن که علت روان شناسی داره بقیش درسته به نظرم

همون سن هم اگر مرد کوچکتر باشه در حد یکی دوسال ایرادی نداره

من شوهرم قبلا زن داشته و جفتمون ازدواج دوممون هست 

ولی میگه من از وقتی با تو ازدواج کردم فهمیدم ارامش چیه 

حتی چند وقت پیش مادر شوهرم گفت من الان خیالم از پسرم راحته که زندگی خوبی داره 

ولی میدونی من خیلی بی بی فیس میخورم اولین بار شوهرم منو دیده بود گفت فکر کردم دبیرستان میری 😂😂

همسر سابق من ۶ ماه کوچیکتر بودبا التمااااس اومد خواستگاری و منو راضی کرداما بعد از ازدواج خیلی فاز ب ...

راست میگی اره اینم هست