2777
2789
عنوان

خونه کثیف ترین وحال بهم زن ترین زنی که دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 47 پست
یعنی این تو این هفت سال نتونس ولی من تو سه ماه بوی فاضلاب قطع شد بخدا که همش مال کثیفیه

یه مدت اب نریزی دوباره بوی فاضلاب میزنه بالا 

ایناهم تا تخلیه کنن شمابیاید زمان توش خورده 

من چون خودم چندسال خونه قدیمی مستاجر بودم زجر میکشیدم ولی این خونه تمیز نمیشد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سوسک کش امحا بگیر اگه سوسک کابینت هست

آره کابینتی ،چند روز سابیدم کابینت ها رو ،چند مدل سوسک کش امتحان کردم ،انگار نه انگار ،همه زحمت هام هدر رفت

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا منم که ۴ سال پیش اومدم تو خونم همین بساط بود ،پشت قاب عکسا کپک زده بود ،کاشی های حموم پر از رن ...

وای من رفتم حموم خونه رو بشورم پر از شرت کثیف  آویزون بود بهش یادم میاد با چه دلیل انداختم سطل اشغال 😢

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

وای من رفتم حموم خونه رو بشورم پر از شرت کثیف آویزون بود بهش یادم میاد با چه دلیل انداختم سطل اشغال ...

دلی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

آره کابینتی ،چند روز سابیدم کابینت ها رو ،چند مدل سوسک کش امتحان کردم ،انگار نه انگار ،همه زحمت هام ...

من فقط امحا به دادم رسید هر کاری کردم درست نشد 

ژل برسودا بگیر بخدا ده تا سم عوض کردم از پریروز که اینو زدم فقط جنازه سوسک دارم جارو میکنم

حتما امتحان میکنم از سوسک متنفرم ،در آبچکان ظرفشویی رو اومدم تمیز کنم دیدم نمیشه از بس کثیف بود ،درش آوردم سه بار شستم تا جرمش رفت ،هود،و..همه جا مو بود،سالها بود خونه به این کثیفی ندیده بودم

وای من رفتم حموم خونه رو بشورم پر از شرت کثیف آویزون بود بهش یادم میاد با چه دلیل انداختم سطل اشغال ...

خاک تو سر این خانم‌ها واقعا.

من خودم یه سال مستجر بودم ،به خدا خونه رو مثل دسته گل تحویل دادم ،خانمه کیف کرده  بوود گفت دیگه نیاز ب تمیز کاری نداره فوری اسبابم رو میارم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
خاک تو سر این خانم‌ها واقعا.من خودم یه سال مستجر بودم ،به خدا خونه رو مثل دسته گل تحویل دادم ،خانمه ...

ما شانسمون امثال تو نیس .هرجا رفتم تا چند ماه کثافت قبلی رو شستم تمیز ک شد سال تموم درومدم😑

😂😂😂😂😂😂😂😂😂ای خستگیم در رفت خدا لعنتت کنه ترکیدم

بگو خدا قوت . اره  بخند 🥲🥲 هشت ماهه باردار بودم من نرفتم برا خونه شوهرم رفته بود خیلی تو رو هم دقت نکرده بود چون هنوز مستاجر بودن وقتی ما وسایل بردیم وضعیت خونه رو دیدم کم مونده بود گریه کنم 

دردی بزنه بهشون با این زندگی کردنشون اسم اینارم میشه گذاش زن.

همون ،من با دوتا بچه ،یکیش دانش آموز ،دو سه روز مونده شروع مدرسه ،با چه مصیبتی اینجا رو تمیز کردم ،اما بازم واسه عید تمیز کاری اساسی میخواد 

ما شانسمون امثال تو نیس .هرجا رفتم تا چند ماه کثافت قبلی رو شستم تمیز ک شد سال تموم درومدم😑

من بدبخت هم همه جا رو برق میندازم خونه رو خالی میکنم هر خونه ای که میرم هم افتضاحه بازم باید یه هفته بشورم فقط

خاک تو سر این خانم‌ها واقعا.من خودم یه سال مستجر بودم ،به خدا خونه رو مثل دسته گل تحویل دادم ،خانمه ...

منم همین جوری تمیز میکنم تحویل میدم پسرم یه جا دیگه کثیف تحویل میگیرم 

مگه نمیگن از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری🥲

منم همین جوری تمیز میکنم تحویل میدم پسرم یه جا دیگه کثیف تحویل میگیرم مگه نمیگن از هر دستی بدی از هم ...

عزیزم ان شالله به زودی زود از مستاجرش راحت بشی و بشینی تو خونه خودت

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...