2777
2789

یکی از فامیلامون زنه چهل خورده ای سالشه بعد خیلییی خوشگل و خوش هیکلههه 

یعنی واقعاااا از هیکل و قیافه چیزی کم نداره مثل یه دختر ۳۰ ساله اس 

من ک دخترم روش کراشم 

بعد با شوهرش جدا شده رفته با یه پسر ده سال کوچیک ت از خودش 

دو تا دختر هم داره یه دخترش تازه اول زندگی طلاق گرفته ( شوهرش واقعا بد بوده) 

بعدد پسره انقد خرجش میکنه 

و زن داره البته میگ باهم دیگ خیلی وقته بدن و زن خیانت کرده میخوان طلاق بگیرن 

مامانم اومده میگ دیگ دنیا داره به این سمت میره الان برامون مسخره اس چند سال دیگ ده پونزده سال دیگ انقد عادی شده شاید خودمون هم این جوری باشیم 

میگف مثل خیلی سال پیشا ک کسی مانتو کوتاه میپوشید تعجب میکردیم ولی الان خودمون همونیم 

یه احساس نسبت به زندگی و ادماش پیدا کردم 

شما هم درو و ورتون از این موردا داشتین

بعد مامان منو تشویق میکنه برا چی تو این زندگی موندی طلاق بگیر راخت شو و فلان 

حالا بابای منم خیلییی بی مسئولیت و بده و حدیدا بدترم داره میشه ولی خوب ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین یه چیزایی مثل پوشش تو گذر زمان عادی میشه اما ارتباط با مرد متاهل رو فک نمیکنم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

جامعه بد شده درست ولی مثال لباس و خیانت خیلی فرق داره خیانت همیشه بوده به نظرم آدم باید حواسش به خودسازی باشه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

منم چهل و خرده ای سالمه با پسر ده سال کوچکتر از خودم ازدواج کردم دو تا هم بچه دارم اشکالش چیه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....